Onze producten

Tailored to improve. MEN³ cleansers, moisturizer, Pre-shave, Shaving Cream, aftershave, parfum, safetyrazor, scheerkwast, scheerkom, Shavette, parfum

MEN³ Facial Cleanser

De MEN³ Facial cleanser is een huidvriendelijk alternatief voor zeep dat ook beschermt, tonifieert en hydrateert. Ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid. Mag ook gebruikt worden bij eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis.

MEN³ Beard en Face Cleanser

Reinigt, verfrist en verzorgt de baard en mannenhuid in één handeling. Doffe baardharen krijgen terug hun natuurlijke glans.

MEN³ Time out Moisturizer

De MEN³ Time out Moisturizer is een baanbrekende hydraterende, niet vette verzorgende en huid verbeterende gelcrème. Uiterst geschikt voor de typische vochtarme, ruwe, gevoelige of geïrriteerde mannenhuid door de herhaalde scheer- en trimbeurten.

MEN³ Face Polish

De MEN³ Face Polish is een all-in-one behandeling die de huid zachtjes ontdoet van dode huidcellen en de poriën ontstopt, terwijl de delicate huid barrière behouden blijft .

MEN³ Pre-shave

De MEN³ pre-shave is een aangename gel die je huid voorbereidt op de perfecte scheerbeurt. Je scheert niet enkel gladder, maar ook veel gemakkelijker zonder snijwonden.

MEN³ Shaving cream

De MEN³ shaving cream werd voornamelijk ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals eczeem, droge schilfers, jeuk, roodheid, dermatitis en heeft zelfs een weldadig effect op psoriasis.

MEN³ Aftershave

De MEN³ aftershave is een zachte balsem, alcoholvrij en zonder parabenen of minerale oliën, ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid alsook eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis.

MEN³ Safety Razor.

Het scheren met de MEN³ safety razor scheermes is super simpel, goedkoper en levert een beter resultaat dan de standaard cartridge scheermesjes.

MEN³ Shaving Brush (Scheerkwast)

De MEN³ Shaving Brush (scheerkwast - scheerborstel) is HET betaalbaar alternatief voor "Silvertip Badger" (duurste en zeldzaamste vorm van dassenhaar) en uniek in zijn soort.

MEN³ Nikkel Houder voor Scheerkwast en Scheermes

Als je van een beetje luxe en een strak en modern design houdt dan zal de handige MEN³ scheerkwast en scheermeshouder van verchroomd nikkel jou zeker bekoren.

MEN³ Handgemaakte Scheerbowl

De MEN³ met de hand gemaakte scheerkom van 100% Mangohout past in de badkamer van elke Gentleman.

MEN³ Open Scheermes

De MEN³ roestvrijstalen Shavette -ook wel open blade, open scheermes of barbermes genoemd- maakt gebruik van verwisselbare scheermesjes perfect voor het aflijnen van je baard.

MEN³ Experience Box (Belevingsbox)

Experience Box is dé "MUST HAVE" voor de hedendaagse Gentlemen.

MEN³ Shaving Box

De MEN³ Shaving Box bevat scheerproducten voor 6 maand dagelijks gebruik

MEN³ PARFUM

Your Invisible, Unforgettable Signature.

MEN³ Pocket Parfum

Handige MEN³ verstuiver in pocket formaat (Limited Edition)

MEN³ Baardkam

MEN³ Baardkam

MEN³ Double Edge Blades - Vervangmesjes.

Het MEN³ Scheermes is ook geschikt voor mannen een grove baardgroei

Bloedstelpende wegwerpstokjes

Een bloedstelpend middel op basis van natuurlijke aluin in de vorm van lucifers voor kleine wondjes na het scheren. Deze aluinstokjes stoppen het bloeden van kleine scheerwondjes en sneetjes.

SilkSolution kussensloop

Ontdek de weldaad SilkSolution. Deze luxe zijden kussenslopen slapen niet enkel heerlijk, maar bevorderen ook huidherstel, voorkomen rimpels, haaruitval en nachtzweten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x