MEN³ Beard en Face Cleanser

De MEN³ Beard en Face Cleanser is een huidvriendelijk en zacht alternatief voor zeep. Deze licht schuimende gel reinigt, verfrist en verzorgt de baard en mannenhuid in één handeling.

Innovatie

Deze reinigingsgel verwijdert onzuiverheden, oliën en vuil in de baard en gelaat. De huid wordt optimaal gehydrateerd en doffe baardharen krijgen hun natuurlijke, gezonde glans terug.

Jouw huid en baard dagelijks reinigen is essentieel want overdag zetten zich heel wat onzuiverheden en onzichtbare voedselresten vast op de baardharen, huid en in de poriën. Woekerende micro-organismen zorgen voor irritaties, jeuk, schilfers, baardroos, zwarte puntjes en ontstekingen. Deze reiniger verwijdert de onzuiverheden in alle zachtheid. 

Resultaat

Zichtbaar gezonde en glanzende baardharen en frisse huid door zijn reinigende, verzorgende, ontsmettende en anti-bacteriologische werking.

Gebruik

Gebruik deze cleanser bij voorkeur tijdens het douchen. Maak handen, baard en gelaat nat en schuim een kleine hoeveelheid cleanser op. Was je baardharen en gelaat. Laat even inwerken en spoel af met lauw water. 

MEN³ Beard en Face Cleanser wetenschappelijk ontleed

Een greep uit de 31 verzorgende, zuiverende, helende, hydraterende, tonifiërende en gladmakende ingrediënten:

  • Vitamine F forte : Hydraterende- en beschermende huid- en baardconditioner.  Houdt de baardharen gezond en glanzend, beschermt tegen breken en verbetert de haarstructuur. Verbetert aanzienlijk extreem droge huid en seborroïsch eczeem.
  • Annonasense: Kreeg de prijs van de beste innovatie in 2021. Gaat huidgevoeligheid vooral roodheid en jeuk met 60% verbeteren.
  • Multimoist : Dit actief is een van de meest succesvolle high-end moisturizers in de cosmetische industrie. Net daarom verwerken wij het ook  in al onze all-in one cleansers. Dit extreem hydraterend bestanddeel activeert onder meer ook de vitamine D receptoren waardoor de huid meer vocht kan opnemen en hydratatiegraad van de huid spectaculair verhoogt (in vivo tot 173% hoger na 8 uur vergeleken met placebo). Een te kort aan vitamine D is nu net het probleem in de moderne wereld. Bovendien zorgt deze voor een onmiddellijk een verzorgend en  spectaculair glad en zacht effect huid en baardhaar.
  • Syricalm: dit actief werkt beschermend en helend voor de - vaak agressief behandelde - huid en baard streek door veelvuldig scheren.
  • Panthenol: (= Pro Vitamine B5) is een sterk hydraterend vitamine dat ook de huid gaat revitaliseren, hernieuwen en kalmeren.
  • Tocopherol: (= Vitamin E) is een sterk anti-oxidant en helpt om de huid te beschermen tegen vrije radicalen (afkomstig van UVA/UVB), pollutie, sigaretten... 
  • Kaneka Surfactin: Een zeer milde en natuurlijke tensioactief (afkomstig van natuurlijke fermentatie van de bacillus subtilus) , biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Deze schuimmaker heeft een peptidering me 7 aminozuren en heeft geen uitdrogend effect zoals het gekende natriumlaurylsulfaat.
  • Euroquat CF : Een biologisch afbreekbaar surfactant met goed schuimeffect zonder irriterende eigenschappen voor huid en ogen. Geeft een verbeterend huidgevoel.
  • Euranaat LS3: Extreem milde anionische en uitstekende schuimversterker en schuimstabilisator die specifiek kan aangewend worden voor gevoelige huidverzorgingstoepassingen.
  • Euroglyc AMS:  Extreem milde schuimstabilisator vooral gebruikt in babyproducten

men3 beard and face wash

Tailored to improve. 

The MEN³ brand was created with great passion, leaving nothing to chance. Our premium products are formulated with the most innovative ingredients to enhance your skin and beard.

De MEN³ producten zijn het resultaat van een jarenlange expertise in MENcare. Onze producten zijn niet enkel gebaseerd op de nieuwste wetenschap inzake hydratatie, celregeneratie en probiotica, ze zijn ook vrij van sulfaten, minerale oliën, microplastics, siliconen en parabenen. Bewaarmiddelen worden tot een absoluut minimum beperkt, en gebruikt enkel wanneer nodig. De flacons zijn voorzien van een ‘airless’ pompsysteem. Dit zorgt ervoor dat het product niet in aanraking komt met zuurstof in de lucht of enige bacterie. Wij gaan bovendien de extra mile en houden rekening met duurzaamheid en milieu. 

Invest wisely in your skin and looks, it will serve you all days of your life!

MEN³ Facial Cleanser

De MEN³ Facial cleanser is een huidvriendelijk alternatief voor zeep dat ook beschermt, tonifieert en hydrateert. Ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid. Mag ook gebruikt worden bij eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis.

MEN³ Time out Moisturizer

De MEN³ Time out Moisturizer is een baanbrekende hydraterende, niet vette verzorgende en huid verbeterende gelcrème. Uiterst geschikt voor de typische vochtarme, ruwe, gevoelige of geïrriteerde mannenhuid door de herhaalde scheer- en trimbeurten.

MEN³ Face Polish

De MEN³ Face Polish is een all-in-one behandeling die de huid zachtjes ontdoet van dode huidcellen en de poriën ontstopt, terwijl de delicate huid barrière behouden blijft .

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x