MEN³ Pre-shave

De MEN³ pre-shave is een aangename gel die je huid voorbereidt op de perfecte scheerbeurt. Je scheert niet enkel gladder, maar ook veel gemakkelijker zonder snijwonden.

De MEN³ pre-shave is een lichte aangename gel die meteen een instant boost geeft én de huid voorbereidt op de scheerbeurt. De pre-shave zorgt voor een extra beschermlaagje tussen je huid en het mes. Deze zorgt er ook voor dat de baardharen mooi rechtop komen te staan en je huid soepeler wordt. De voorbereiding met de pre-shave duurt slechts 10 seconden, maar zorgt dat jouw scheermes beter glijdt en je je een veel gladder scheerresultaat bereikt zonder snijwonden. De MEN³ pre-shave is een kleine tijdsinvestering met een groot resultaat! Voor velen een onbekende eyeopener.

Pre-shave? Waarom zou ik dat nodig hebben? Skin & Shave Expert Tanja Bauwens zaakvoerder van City Relax  legt het jou uit. Wedden dat je nog nooit zo'n fijne scheerervaring had!

Hoe breng je de MEN³ pre-shave aan?

De MEN³ pre-shave wordt in een dunne laag ingemasseerd t.h.v.de baardstreek of de hoofdhuid vóór het inzepen met de kwast >> TIMECHECK >> 10 SECONDEN >>

  • Kan op droge of bevochtigde baardstreek of hoofdhuid
  • Breng met de vingertoppen de pre-shave aan in een dunne laag en masseer lichtjes in
  • Niet afspoelen, maar meteen inzepen met de kwast en de MEN³ Shaving Cream

 Bekijk hier de video tutorial van Piet en Maarten Cox

Wat onderscheidt MEN³ van andere pre-shaves?

De MEN³ pre-shave bevat een wetenschappelijk onderbouwde formule met top-ingrediënten die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid zoals babassus olie, tocopherol, amandelolie, soja olie en sheaboter. Sterker nog, de MEN³ pre-shave heeft ook een verzorgend effect en kalmeert geïrriteerde huid zoals eczeemhuid, dermatitis, psoriasis of extreme scheerbrand. Ook in de winterperiode droogt de huid uit en kan het scheren zichtbaar voor meer irritatie en een trekkerig gevoel zorgen. De MEN³ pre-shave biedt de ideale voorbereiding op uw dagelijkse scheerbeurt. Absolute aanrader voor mannen met huidproblemen en een openbaring voor niet gebruikers. 

Quote in Spoed magazine: "Verschillende heren in onze redactie legden hun eigen scheergewoontes naast zich en gingen aan de slag met deze MEN³ producten. Niemand bij ons gebruikte een Pre-Shave en dit was voor iedereen een echte eye-opener": Lees hier het hele artikel

MEN³ pre-shave in bulletpoints³

  1. Om de huid soepeler te maken en te beschermen
  2. Het mes beter te laten glijden (minder snijwondjes) 
  3. De baardharen te verzachten en goed rechtop te zetten

Tip: Techniek leren? Onder begeleiding van ervaren Skin & Clean Shaving experten en meester- of lady-barbers leer je snel alle technieken klassiek scheren met open mes.

Shop LocalMEN³ Pre-shave wetenschappelijk ontleed. 

Een greep uit de 15 verzorgende en helende ingrediënten:

  • Babassus olie: Deze niet-vette olie bevat geneeskrachtige eigenschappen bij snel geïrriteerde, droge en beschadigde eczeemhuid. Het heeft antioxiderende en hydraterende eigenschappen en verzacht de baardharen.
  • Sheaboter: Bevat verzachtende eigenschappen bij psoriasis en eczeemhuid. Niet comedogeen! 
  • Soja olie: Heeft een antioxiderende werking en bevat voornamelijk vitamine E. Heeft huidverstrakkende en hydraterende eigenschappen.
  • Tocopherol: Dit is de superster van de antioxidanten. Vitamine E is een vetoplosbaar vitamine. Het gaat de cellen (huid) verdedigen tegen de oxidatie door vrije radicalen (UV-straling door de zon) en gaat daardoor het verouderingsproces vertragen, erytheem (roodheid), zwelling en rimpelvorming tegengaan.

De MEN³ producten zijn het resultaat van een jarenlange expertise in MENcare. Onze producten zijn niet enkel gebaseerd op de nieuwste wetenschap inzake hydratatie, celregeneratie en probiotica, ze zijn ook vrij van sulfaten, minerale oliën, microplastics, siliconen en parabenen. Wij gaan bovendien de 'extra mile' en houden rekening met duurzaamheid en milieu.

MEN³ Facial Cleanser

De MEN³ Facial cleanser is een huidvriendelijk alternatief voor zeep dat ook beschermt, tonifieert en hydrateert. Ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid. Mag ook gebruikt worden bij eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis.

MEN³ Beard en Face Cleanser

Reinigt, verfrist en verzorgt de baard en mannenhuid in één handeling. Doffe baardharen krijgen terug hun natuurlijke glans.

MEN³ Time out Moisturizer

De MEN³ Time out Moisturizer is een baanbrekende hydraterende, niet vette verzorgende en huid verbeterende gelcrème. Uiterst geschikt voor de typische vochtarme, ruwe, gevoelige of geïrriteerde mannenhuid door de herhaalde scheer- en trimbeurten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x