Beautylab voor de Expert Beautyprofessional 28 oktober 2018

Beautylab is een intitiatief van beautybizz ,dé B2B portaalsite gericht op de professionals in de beauty en wellness industrie in Vlaanderen en Nederland.

Je bent professioneel en je hebt een passie voor je vak. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten  in een ontspannen zondagse sfeer door gebruik te maken van het Beautybizz netwerk op zondag 28 oktober vanaf 11u in de Atlas kliniek (Nieuwelaan 226 -1860 Meise) 

Leer, Innoveer, Inspireer en ontvang en  GESCHENK (t.w.v. € 58 )

Wil jij ook moeiteloos mannelijke klanten uit het hogere segment binden en jouw collega’s een stapje voor zijn?… Of misschien heb je reeds geïnvesteerd in mannenproducten, maar blijven ze in jouw kast staan? Mis dan de lezing 'Trends en opportuniteiten in MENcare' niet!  

Laat jou  om 13u30 stipt 25 minuten inspireren. Schrijf je NU in door hier te klikken op de oranje link.  Krijg bovendien een MEN³ aftershave ter waarde van € 58 euro. Let op: enkel vooraf ingeschreven personen krijgen het geschenk.

Kan je er niet bij zijn, maar wil jij ook inspirerende tips voor hem? Bel  0479/458359 of 016/20 25 33. Met 15 jaar expertise in MENcare zijn we overtuigd u maximaal te kunnen helpen en begeleiden


Beautylab voor de Expert Beautyprofessional 28 oktober 2018

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x