Waarom MEN³ in uw Skin Care Centrum?

Voor veel mannen blijft het een drempel om binnen te stappen bij een verzorgingsinstituut. Dat heeft te maken met het feit dat de hele beauty industrie lange tijd enkel en alleen op vrouwen gericht was, zowel qua producten als qua instituten. MEN³ wil daar verandering in brengen door actief mee te werken aan de sensibilisering en opleiding van skin coaches voor mannen in combinatie met een aangepaste productenlijn.

Hoeveel mannen stappen er spontaan binnen in jouw zaak? 

De zelfbewuste mannen die er goed willen uitzien en tijd nemen voor hun verzorging, deze mannen hebben waarschijnlijk al de weg gevonden naar jouw instituut. Maar, veel mannen hebben deze reflex (nog) niet en toch worden er ontzettend veel verzorgingsproducten voor mannen verkocht. De mannenproducten worden nu vooral aangeboden via de traditionele kanalen zoals de parfumerie of het grootwarenhuis, maar veel minder in gespecialiseerde centra. Bovendien merken wij dagelijks dat er vraag is naar hoogstaande producten die specifiek ontwikkeld zijn voor de mannenhuid, ook voor mannen met een probleemhuid.

MEN³ genereert extra business.

Jij bent de specialist op het vlak van huidverzorging, dus de combinatie van een gespecialiseerde mannenlijn met verzorgingsproducten zoals 4VOO met een professioneel scheergamma zoals MEN³ biedt extra businessopportuniteiten. Via CosMENtis en met MEN³ kan je een opleiding volgen om de traditionele techniek van het scheren met een open scheermes en safety Razor aan te leren. Op die manier kan je een extra barbier-service (Clean Shave) aanbieden aan mannelijke klanten in combinatie met je verzorgingen, huidanalyse of powerboost. Een service die zonder twijfel drempelverlagend werkt.

MEN³ in combinatie met 4VOO.

De mannenverzorgingsproducten van 4VOO zijn het resultaat van 2 jaar onderzoek op de mannenhuid door een team apothekers, farmacologen en dermatologen. 4VOO werkt op huidverzorging en huidverbetering. Het nieuwe scheergamma van MEN³ niet minder. Deze scheerlijn is ook wetenschappelijk onderbouwd en sluit hier perfect bij aan. MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor gevoelige, geïrriteerde en probleemhuiden zoals eczeem, psoriasis, dermatitis. De MEN³ lijn bestaat vooral uit essentiële oliën en natuurlijke extracten zonder alcohol, minerale oliën of parabenen  waardoor elke veeleisende man er wel bij vaart.

MEN³, the best or nothing!

Is jouw instituut of centrum bewust bezig met mannenverzorging of is jouw zaak nog niet helemaal man-proof? Het gamma van MEN³ mag zeker niet ontbreken in jouw aanbod. Ontdek de stoere zwarte flacons van MEN³, nieuw en uniek op de markt!

Wil jij hét MEN³ (4VOO.eu) verkooppunt worden voor jouw regio? 

Contacteer Katleen : +32(0)479 45.83.59  - Katleen@cosmentis.com 

Meer info over de MEN³ producten >>

Een overzicht van de men skin care centra die MEN³ verkopen >>

Waarom MEN³ in uw Skin Care Centrum?

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x