Voordeel van MEN³ bij U als Barbier - Barbershop - Kapsalon

Wil jij hét MEN³ verkooppunt worden voor jouw regio? Contacteer Katleen : +32(0)479 45.83.59  - Katleen@cosmentis.com 

De kunst van het scheren, daar hoeven we je uiteraard niets over te vertellen. Als professional krijg je dagelijks heel wat mannen in je kappersstoel die zich willen laten verzorgen, scheren, trimmen en knippen in een aangepaste omgeving met professionele producten. Een bezoek aan de Herenkapper of Expertbarber is dé ultieme beleving voor elke zelfbewuste man die er verzorgd en aantrekkelijk wil uitzien. 

Hoeveel mannen krijg je over de vloer met een huidprobleem? 

Psoriasis, eczeem, schilfertjes, ingegroeide baardharen,  jeuk en roodheid (scheerbrand)  na het scheren… het zijn veel voorkomende huidproblemen die het scheren bemoeilijken. Soms is een doorverwijzing of een behandeling via een dermatoloog noodzakelijk en blijft het scheren delicaat.

MEN³ heeft een probleemoplossend scheergamma ontwikkeld, verkrijgbaar bij de premium kapsalons en expertbarbers.

Na twee jaar van research en ontwikkeling in een gerenommeerd Belgisch labo werd een nieuw en uniek scheergamma ontwikkeld voor deze problematiek en hypergevoelige huiden.  MEN³ staat voor man - mannelijk²- mannelijkst³ en omvat voor de probleemhuid 3 producten –pre-shave, shaving cream en aftershave – die samengesteld zijn op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën, schadelijke conservatieven of parabenen. De MEN³ producten worden bij voorkeur gebruikt in combinatie met de klassieke (natte) scheermethode met een open mes en zijn dus ideaal voor jou als professional. Bovendien ben je als kapper of barbier ook het beste geplaatst om het juiste advies te geven en jouw klanten premium producten te kunnen aanbieden.

Wil jij hét MEN³ verkooppunt worden voor jouw regio? Contacteer Katleen : +32(0)479 45.83.59  - Katleen@cosmentis.com

MEN³ producten zijn hypoallergeen, milieuvriendelijk, dierproefvrij,100% Belgisch . Kortom betaalbare Premium Luxe

De verzorgende werking van de MEN³ scheerproducten wordt vooral verkregen door de weldadige eigenschappen van de essentiële oliën en natuurlijke extracten zoals lavendel, kamille, druivenpit, citroenzeste, rozemarijn, cypres, pompelmoes, cisterroos, bijenwas, zonnebloempit, wilde munt en wilgenbast. Exotischere natuurlijke extracten zijn Chinese magnolia, Chinese theebladeren, algen, jojoba, babassus olie en Macadamia Ternifolia (Australische notensoort). MEN³ heeft een helende werking en is daardoor geschikt voor mannen met een supergevoelige huid en zelfs probleemhuid zoals psoriasis en (seborroïsch) eczeem ter hoogte van de baardstreek en/of hoofdhuid.  De gitzwarte glazen verpakkingen zijn recycleerbaar en milieuvriendelijk en onze producten worden niet op dieren getest.

Het MEN³ scheergamma is een must voor elke professional die ALLE klanten, ook de mannen met een probleemhuid, op een correcte manier wil adviseren en verzorgen.

De MEN³ producten zijn niet de zoveelste scheerproducten op de markt die je bij in je vitrine zet omwille van het mooie design en de stoere zwarte flacons. MEN³ is wetenschappelijk onderbouwd, het is nieuw, uniek en 100% made in Belgium!

Wil jij hét MEN³ verkooppunt worden voor jouw regio? 

Contacteer Katleen : +32(0)479 45.83.59  - Katleen@cosmentis.com 

Meer info over de MEN³ producten >>

Voordeel van MEN³ bij U als Barbier - Barbershop - Kapsalon

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x