MENCARE CONSULTANT

MENCARE CONSULTANCY VOOR COSMETICABEDRIJVEN, ESTHETISCHE EN PRIVÉKLINIEKEN

Heeft u ook moeilijkheden om mannen commercieel te bereiken?

MENcare, Mannencosmetica, mannenverzorging, scheren en barbieren is booming business en toch blijven mannen commercieel moeilijk bereikbaar. Dit heeft alles te maken met de verschillen in beleving, communicatie, visualisatie, denkpatronen en koopgedrag.

Wilt u als Privékliniek (plastisch chirurg, esthetisch arts), distributeur of cosmeticamerk de boot van mannenverzorging niet missen? Wilt u meer expertise aan uw tafel om met kennis van zaken marketingstrategieën uit te werken rond MENcare? Marketingcampagnes die onderbouwd zijn en effectief werken? 

Fantastisch, dan zijn we een match!

Ik ben Katleen Vrombaut en als ervaren expert in MENcare heb ik jarenlang high-end mannenproducten met succes in de markt gezet en honderden ‘niche instituten’ begeleid om hun deuren open te zetten voor mannen met indrukwekkende businessresultaten als gevolg. Het geheim? Er is een wereld van verschil tussen marketing voor hem of voor haar.

Al 15 jaar heb ik mij dag in dag uit verdiept in deze materie. Door testcases op te zetten in Skincare centra in binnen- en buitenland, high-end mannenevents en marketingacties te organiseren, kwalitatieve verzorgings- en scheerproducten voor mannen te promoten en trends en opportuniteiten in de markt te spotten, weet ik wat werkt en wat niet werkt. Ik ken de worstelingen en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt want ik heb ze zelf allemaal meegemaakt.

Wenst u uw marketingstrategie te finetunen en uw businessinzichten aan te scherpen in de MENcare (niche)markt? Wenst u nieuwe producten of behandelingen voor mannen te lanceren of bestaande producten te boosten?

Fantastisch, dan zijn we zeker een match!

Met mijn farmaceutische achtergrond gecombineerd met mijn doorgedreven marktkennis, mijn marketingexpertise, mijn passie en jarenlange ervaring in de mannenverzorgingsmarkt schuif ik als onafhankelijke consultant mee aan tafel van gerenommeerde merken en klinieken. Ik ondersteun marketingteams en zetel als professionele sparringpartner in advisory boards.

Interesse? Na een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we aftoetsen hoe ik een meerwaarde kan betekenen voor uw kliniek, merk en/of uw bedrijf.

BOEK EEN GESPREK MET KATLEEN VROMBAUT >>

Pers Magazine Imago Juni 2018. Lees hier het hele artikel 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x