Day of Beauty zondag 17 febr 2019 - ANTWERPEN

Normaliter staan we niet meer op beurzen want onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Met een interessante lezing 'MENcare is Booming Business' maken we dit jaar een uitzondering.

Day of BEAUTY is een vakbeurs voor de BeautyProfessionals. Interactieve standen, verschillende workshops en lezingen maken van deze dag een beleving. Kan je er niet bij zijn, maar wil jij ook inspirerende tips voor hem? Neem je telefoon en/of mobiel en bel 016/20 25 33 - 0479/458359.  Met 15 jaar expertise in MENcare zijn we overtuigd u maximaal te kunnen helpen en begeleiden.

Je bent professioneel en je hebt een passie voor je vak. Dus natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Na een bezoek aan Day of BEAUTY ben je in één dag weer helemaal op de hoogte. Laat je verrassen door de interessante lezingen van beautycoaches, huidtherapeuten en een dermatoloog. Maar ontdek ook nieuwe merken, technieken en apparaten tijdens de workshops en demo’s. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat.

Day of Beauty zondag 17 febr 2019  - ANTWERPEN

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x