WANNEER HYGIËNE HET ALLERBELANGRIJKST IS!

Corona veranderde in sneltempo de wereld en hoe we werken. Met de nodige hygiënemaatregelen en milieuvriendelijk (vegan) wegwerpmateriaal (kompressen, stoel- en tafelbeschermers, handdoeken, haarbanden, washandjes…) kan jij ook jouw klanten beschermen. Scrol naar beneden voor modellen, instructievideo's en prijzen. Vraag uw volledige prijslijst en bestelbon ecologisch wegwerpmateriaal: katleen@cosmentis.com - +32 479 458359. 

Onderstaande video met uitleg werd gemaakt tijdens de eerste lock-down, maar is nog steeds actueel.


Maak jouw zaak klaar voor de toekomst … Niets dan voordelen...

100% Hygiënisch

Klanten appreciëren nu meer dan ooit zuiverheid en hygiëne tijdens hun verzorging.  Onze stoel en tafelbeschermers, handdoeken, kompressen, pedi- en manicure- en gastendoekjes, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Deze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen. 

Luxe uitstraling.

Wij importeren enkel vegan en duurzaam wegwerpmateriaal met de allerhoogste kwaliteit van het merk Scrummi. Dit wegwerpmateriaal heeft een luxe uitstraling, een superzachte touch en is de absorberende kracht even groot dan die van katoen.

Gedaan met wassen en drogen! 

Deze milieuvriendelijke handdoeken en accessoires zijn geschikt voor eenmalig gebruik en vergaan binnen de 8-12 weken op de composthoop of in de compostbak.

Zijn deze cellulose wegwerpversies ECHT goedkoper ? JA ECHT!

1/ Ze besparen per wasmachine gemiddeld 50 l (drink)water. Nog niet gesproken over de vervuiling van het drinkwater. 2/ Ze besparen op uw elektriciteit als gevolg van het feit dat u uw wasmachine en droogkast niet hoeft te gebruiken. 3/ Ze Besparen op van jouw kostbare tijd en/of personeelskost (=gemiddeld 10 min per wasmachine/droogkast en het plooien en opbergen)

Conclusie: het onderhoud van één katoenen kompres of handdoek kost gemiddeld € 0.45, de kostprijs van wegwerpkompressen liggen tussen € 0.06 (20*20 cm) - € 0.33 (dikke kompressen van 80*40 cm)

Milieuvriendelijk en duurzaam - Dé eco revolutie!

Deze vegan wegwerpversies zijn gemaakt van 100 % geregenereerde cellulose vezels, bevatten geen bleekmiddelen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Eens gebruikt degraderen ze binnen de 8 tot 12 weken, ze worden als het ware verteerd. Bovendien vermijden ze de CO2 uitstoot in uw salon. Ideaal dus om de impakt van de schoonheidsindustrie op het milieu drastisch te verminderen. 

Interessante tips voor uw salon

Tip 1: De dikkere versies zijn ideaal als warm of koud kompres bij het nat scheren (vb.: bij onze Skin & Shave events). Wens je dat wegwerpkompres dat heel lang warm blijft? Leg er een hete handdoek of klassiek kompres bovenop. Deze klassieke handdoek of kompres dat je erop legt kan dan meerdere malen gebruikt worden gezien deze hygiënisch net blijft. Voor een superervaring van uw (mannelijke) klant kan je een druppel essentiële olie toevoegen.

Tip 2De gebruikte kompressen, handdoeken of washandjes zijn ideaal om nadien nog te gebruiken om te poetsen vooraleer ze bij de compost of in de papierbak te gooien.

Leuke weetjes:

Voor elke boom dat er gerooid wordt worden er ook 2 tot 3 in de plaats geplant zodat de bossen groeien in plaats van krimpen. Zelf het water dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze kompressen worden gefilterd en hergebruikt. Ze worden gefabriceerd in moderne fabrieken in Europa.

Hoe gebruik je deze scrummi spa voor een gelaats- of lichaamsverzorging? Klik op de video's

Een greep uit de modellen en toepassingen. 

Facial Towel (20*20): 0.06€ / stuk

Tip: alternatief voor wattenschijfjes bij mannenbehandelingen

Haarband : € 0.16 - € 0.28 /stuk (XL)

Biomitt washandje: €0.20 / stuk 

                                             Medium Towels: (80*40) : dunne of dikke: 80*40 : € 0.18 - € 0.26

Kunnen gebruikt worden als baardkompres (dikke), pedicure of manicuremat (dunne), hoofdkussenbeschermer, gelaatsverzorgingen….

Dunne kompressen voor Pedi- en manicure, gastendoekje: (60*40) : € 0.16 / stuk

 Essential lichaamsdoek (80*160 dun) - Body towel (80*140) - Handdoek (80*140) : € 0.75 - € 1.20 / stuk 

Spa sheet: (80*180 - Luxe 100*200) : € 1.20 € - € 2

Spa sheet met gezichtsuitholling  : € 1.4 € / stuk

Tafelbeschermer: € 1.10 / stuk

Wrap sheet (2*1.6) : € 1.8 / stuk

Donsdekenovertrek : € 5.5 / stuk 

Leg jij ook een dekentje over je klant zodat deze het steeds goed warm heeft. Met deze wegwerpovertrekken blijft jouw dons altijd perfect hygiënisch

Alle bovenstaande producten zijn vervaardigd uit 'vegan' cellulosevezels afkomstig van de uiterst snelgroeiende eucalyptus en ceder bomen. Hieronder een korte schets hoe we hiermee maximaal het milieu beschermen. Doen jullie ook mee? 

Mail of bel voor info: katleen@cosmentis.com  +32 479458359 

DE ECO REVOLUTIE ! Wegwerp - Hygiënisch - Milieuvriendelijk.

De hele levenscyclus van deze wegwerpmaterialen van cellulose heeft als doel om de impact op het milieu drastisch te verminderen. Zo dragen wij allen bij om de natuur in ere te houden.
#ecowegwerpmateriaal #wegwerphanddoek #scrummi #scrummispa #duurzaam #vegan #millieuvriendelijk #hygiënisch 


WANNEER HYGIËNE HET ALLERBELANGRIJKST IS!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x