Zorg voor onze 'Coronahelden'

Een hartverwarmende boodschap “Komt goed” enkele dagen geleden op het dak van het U.Z. Leuven waar het hele team van viroloog Marc Van Ranst stond.  

Enorme solidariteit en onbaatzuchtige inzet. We kennen allemaal wel iemand in de zorgsector die buitengewoon fantastisch werk levert in deze extreme omstandigheden waar beschermende kledij en mondmaskers cruciaal zijn voor de veiligheid.

Echter langdurig dragen van mondmaskers kan ook jeuk, irritatie, eczeem; schilfers of extreme droogte ter hoogte van de baardstreek uitlokken of verergeren.

De oplossing?

1/ Was je huid niet met een klassieke zeep maar reinig elke dag met een huidvriendelijk alternatief zoals de 4VOO cleanser die je huid niet uitdroogt maar je huid gezond zal houden.

2/ Neem extra tijd voor je dagelijkse scheerbeurt en gebruik de MEN³ pre-shave als extra beschermlaag tegen irritatie.

3/ Geen tijd om te scheren? Breng 2 keer per dag de MEN³ aftershave aan ter hoogte van de baardstreek. MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals jeuk, eczeem, schilfers, rode vlekken, baardroos en extreem droge en geïrriteerde huid.

4/ Mannen met baarden masseren ook best de aftershave in de baardharen. Zo worden deze soepel en ruikt je baard bovendien subtiel mannelijk aantrekkelijk.

Beter voorkomen dan genezen? Start de dag elke morgen met de MEN³ aftershave.

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

Een Authentieke Blik op Valentijn en een stukje van mezelf.

Een authentieke blog over liefde, rust en dankbaarheid voor Valentijnsdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x