Zorg voor onze 'Coronahelden'

Een hartverwarmende boodschap “Komt goed” enkele dagen geleden op het dak van het U.Z. Leuven waar het hele team van viroloog Marc Van Ranst stond.  

Enorme solidariteit en onbaatzuchtige inzet. We kennen allemaal wel iemand in de zorgsector die buitengewoon fantastisch werk levert in deze extreme omstandigheden waar beschermende kledij en mondmaskers cruciaal zijn voor de veiligheid.

Echter langdurig dragen van mondmaskers kan ook jeuk, irritatie, eczeem; schilfers of extreme droogte ter hoogte van de baardstreek uitlokken of verergeren.

De oplossing?

1/ Was je huid niet met een klassieke zeep maar reinig elke dag met een huidvriendelijk alternatief zoals de 4VOO cleanser die je huid niet uitdroogt maar je huid gezond zal houden.

2/ Neem extra tijd voor je dagelijkse scheerbeurt en gebruik de MEN³ pre-shave als extra beschermlaag tegen irritatie.

3/ Geen tijd om te scheren? Breng 2 keer per dag de MEN³ aftershave aan ter hoogte van de baardstreek. MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals jeuk, eczeem, schilfers, rode vlekken, baardroos en extreem droge en geïrriteerde huid.

4/ Mannen met baarden masseren ook best de aftershave in de baardharen. Zo worden deze soepel en ruikt je baard bovendien subtiel mannelijk aantrekkelijk.

Beter voorkomen dan genezen? Start de dag elke morgen met de MEN³ aftershave.

Zon, stedentrip of avontuur? Neem je MEN³ essentials mee!

Pak je MEN³ essentials nu in en geniet de hele zomer van een gezonde, stralende huid! Klaar? Fijne vakantie!

Handige Tips en Must-Haves in jouw Toilettas

Wat zit er in de toilettas van de hedendaagse man? Ontdek alle must-haves, handige tips en onmisbare producten die je nodig hebt op reis.

De Perfecte Reisgenoot

Huid en Baardverzorging onderweg? Check! MEN³ Aftershave & Baardbalsem in reisformaat (€ 14). Compact, krachtig & perfect voor 4 weken frisse & glanzende baard.

12 mei 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x