Ontdek de "lookgood" geheimen voor Mannen: Luister Nu op Spotify!

Ontdek de Geheimen van Huid- en Baardverzorging: Luister naar Boeiende Radio-interviews vol Muziek, Ondernemersverhalen, Humor en Expertadvies op Spotify 

In het zaterdagochtendprogramma "Culture Coated" van Radio Benelux neemt Katleen, een gepassioneerde expert op het gebied van huid- en baardverzorging, je mee op in haar boeiende reis door de wereld van doeltreffende mannenverzorgingsproducten. Ze deelt haar passie voor doeltreffende mannenverzorgingsproducten en geeft praktische tips voor het verzorgen van je huid en baard.

De interviews zijn doorspekt met muziek, spannende ondernemersverhalen, een vleugje humor en expertadvies. Luister naar deze interviews en leer alles over hoe je je huid en baard in topconditie kunt houden.

Het debuut - mijn eerste ervaring op de radio: 26 juni 2023

Een twee uur durend live-interview in het programma culture Coated. Zelf blijf liever achter de schermen, maar het was een ervaring die ik toch wel graag met jullie wil delen. Ik koos namelijk ook heel speciale nummers die allemaal een aparte betekenis hebben in mijn leven. Je kan het beluisteren op Spotify.

Katleen Vrombaut bij radio Benelux over MEN3

Mijn persoonlijke playlist: 

  • Joe Dassin: l’ete indien
  • Harry Belafonte: Island in the sun
  • Marco Borsato: laat het los
  • REO Speedwagon: Keep On Loving You
  • John Lennon: Imagine
  • Kenny Rogers: Buy Me a Rose
  • Yasmine: Diep in mij
  • Leonard Cohan: second life
  • Rod Steward: I don’t want to talk about it
  • Stan van Samang: een ster
  • Stef Bos: Papa
  • Chimine Badi: parlez-moi de lui
  • Michael Bolton: Michael Bolton
  • Edith Piaf: je ne regrette rien

Radio interview over Movember, vrouwelijk ondernemen en doorprikte taboes: 11 oktober 2023

Slechts 10 minuten voor het geplande radio-interview met Tanja Hebbrecht kreeg ik te horen dat ze ziek was. Ik moest op dat moment alles improviseren. Even een stressmomentje ... Desondanks resulteerde het in een uiterst boeiend gesprek over Movember, Belgisch ondernemerschap doorspekt met mannelijke getuigenissen. 

Wat hebben MENOPAUZE en MENcare met elkaar gemeen? 

Dat kwam je te weten tijdens het live-interview van zaterdag 25/11/2023 van 10u-12u op radio benelux www.radiabenelux.be (104.9 FM). Het werd een boeiend gesprek met dé Ageless Queen Tanja Hebbrecht onder begeleiding van radiopresentator Wim Wilms. 


Foto's door Brigitte Lauryssens

menapauze en mannenverzorgin

Katleen Vormbaut en Tanja Hebbrecht

Katleen Vrombaut en Tanja Hebbrecht in feeststemming 


Bekijk hier een kort live videofragment rechtstreeks vanuit de studio (klik op het pijltje)






Wie is Katleen?

Katleen is een huid- en baardverzorgingsexpert met een passie voor doeltreffende mannenverzorgingsproducten. Ze is de ontwikkelaar van het mannenmerk MEN³ en heeft meer dan 20 jaar expertise in mannenverzorging.

Katleen neemt je mee in de wereld van huid- en baardverzorging. Haar passie voor doeltreffende mannenverzorgingsproducten. Deze radio-interviews zijn doorspekt met muziek, spannende ondernemersverhalen, een vleugje humor en expertadvies. Luister naar deze interviews en leer alles over hoe je je huid en baard in topconditie kunt houden.

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

Een Authentieke Blik op Valentijn en een stukje van mezelf.

Een authentieke blog over liefde, rust en dankbaarheid voor Valentijnsdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x