Mannelijk Aantrekkelijk? 26 Do's en Don'ts

26 Do’s en Don'ts voor een energieke, gezonde en verzorgde Mannenhuid en een Aantrekkelijke look.

MEN do’s.

#MENtip1: Het juiste ADVIES is belangrijk: een professional geeft meer zekerheid dat je jouw huid op de juiste manier verzorgt. Je hoeft hiervoor niet per se naar een dermatoloog, een MENcare-expert kan je ook prima helpen. Er zijn tegenwoordig ook speciale salons voor mannen, dus je hoeft niet bang te zijn dat je tussen giechelende vrouwen terechtkomt. 

#MENtip 2: REINIGEN: een must! Een goede reiniging brengt je huid terug in Balans

#MENtip 3: Ga eens langs bij de (heren)Kapper of Barbier .Ook al kun je je baard prima zelf verzorgen, bij de barbier krijg je toch die leuke extra.

#MENtip 4: HYDRATEREN: vocht is de eerste en belangrijkste behoefte van je huid. Een vochttekort neigt al vaak tot de eerste rimpeltjes. Drink ook voldoende water.

#MENtip 5: VERZORGEN: Of je nu een gevoelige huid hebt, couperose, rimpels, acné, pigmentvlekken, verlies aan stevigheid…. Voor elke huidconditie is er een aangepast product. Vraag steeds deskundig advies om uw beoogde resultaat te verkrijgen

#MENtip 6: DAG EN NACHT: wist u dat uw huid overdag allerlei afvalstoffen opneemt en opslaat? Dit is een grote bron van huidveroudering. Daarom dient u de huid goed te beschermen tegen allerlei agressies. ’s Nachts (vooral tussen 23.00u en 03.00u) werkt uw huid volop om de opgelopen schade te herstellen. Zorg ook voor een goede nachtrust!

#MENtip 7: ZON. Wilt u vroegtijdige huidveroudering voorkomen? Gebruik overdag steeds een product met een natuurlijke bescherming tegen UVA en UVB stralen. Echte zijde en titaniumoxide zijn prima alternatieven voor SPF’s

#MENtip 8: PRIJS: producten kunnen verschillen in prijs, ingrediënten en kwaliteit. Weet dat werkzame ingrediënten veel research en wetenschappelijk onderzoek vereisen en vaak gepatenteerd zijn. U kan dus stellen dat een kwalitatief product dat doet wat het belooft, niet echt goedkoop kan zijn. Investeer dus in kwaliteit!

#MENtip 9: PREVENTIE: U hoort het misschien niet graag, maar huidveroudering start op 25 jaar. Dus: verzorg u preventief in de jeugd, en behoud later uw jeugdigheid door u prima te verzorgen met een aangepast product. Waar op jongere leeftijd het behoud van hydratatie voorop staat, is het op latere leeftijd belangrijk de collageenproductie te blijven boosten.

#MENtip 10: GEDULD. Ga te rade bij een deskundig persoon indien u verjonging en verbetering wil zien. Vergeet ook niet dat u een beetje geduld moet hebben om resultaten te boeken. Reken +/- 80 dagen om de eerste tekenen van verbetering te zien!

#MENtip 11: DAGELIJKS RITUEEL: uw huidverzorging dient een dagelijks ritueel te zijn, dat u met tijd en precisie uitvoert om het gewenste resultaat te bekomen.

#MENtip 12: VOEDING: Wil u een gezonde en energieke uitstraling behouden, zorg dan dat uw voeding veel anti oxidanten en vitamines bevat.

#MENtip 13: VITAMINEN: Eet 5 porties fruit en groenten per dag.

#MENtip 14: Gebruik meer VEZELRIJKE voedingsmiddelen:
Eet minstens eenmaal per dag volle graangewassen: bijvoorbeeld elke morgen volkorenbrood.

#MENtip 15: Verhoog de hoeveelheid ESSENTIELE VETZUREN:
Giet wat koolzaad- of olijfolie over uw slaatjes

#MENtip 16: CALCIUM. Eet twee zuivelproducten per dag.

#MENtip 17: Zorg voor een hogere aanvoer van VOEDINGSVEZELS tegen schadelijke stoffen (toxines): kikkererwten, prei, uien, peren, kiwi's zijn prima.

#MENtip 18: Zorg voor een voldoende aanvoer van PROTEINEN (eiwitten):

#MENtip 19: Verhoog de aanvoer van mineralen: Eet schelp- en schaaldieren.

#MENtip 20: Omega 3-vetzuren zijn ook belangrijk voor een gezonde huid.
Geef twee- tot driemaal per week de voorkeur aan vette vis: haring, zalm, sardien, makreel, ansjovis....

#MENtip 21: En als laatste, één van de meest belangrijke aanbevelingen: Om de stofwisseling goed op gang te houden is het verstandig om water te drinken. En niet alleen voor de huid heeft dit effect, maar voor je hele lichaam.

MEN dont’s.

#MENtip 22: Overmatig ALCOHOL gebruik is een aanslag je huid. Je huid wordt er snel ouder door en rimpels zie je veel sneller.

#MENtip 23: ROKEN zorgt voor een overmaat aan vrije radicalen in het lichaam, wat natuurlijk een sterke invloed heeft op de huid.

#MENtip 24: Mannen zijn vaak niet de eersten die de pot met zonnebrandcrème ter hand nemen. ZON zonder beschermende crème op de momenten dat het nodig is, maakt een heel groot verschil tussen een verouderde huid en een strakke huid, zeker op latere leeftijd.

#MENtip 25: Je INBEELDEN dat huidverzorging alleen voor vrouwen en watjes is.

#MENtip 26: Geloven in “wondermiddeltjes” die huidveroudering “stoppen”. Iedereen wordt ouder, ook jij. En dat zal je gaan merken aan je huid. Maar een goede verzorging zal het VEROUDERINGSPROCES VERTRAGEN en zorgt er in elk geval voor dat je huid niet ouder lijkt dan je werkelijk bent.

... want wij vrouwen vinden dat Verzorgde, gezonde mannen Aantrekkelijker zijn! 


Geen gedoe met 37 potjes en tubes nog vóór je eerste koffie. MEN³ bezorgt je een gezonde huid, met minimale inspanning. No-Nonsense Effective MENcare: helemaal wat jij wil… Klik hier voor de gebruiksaanwijzing en resultaten.

De MEN³ huidverbeterings- en scheerproducten zijn enkel verkrijgbaar bij Professionals. Zij zijn bovendien ook het best geplaatst om jou een correct advies te verschaffen.

#men3 #mannenverzorging #theperfectshave #gladscheren #dermaceuticals #huidverbeteringvoormannen #mencare #mencareexpert #ikkoopbelgisch #belgischequaliteit #belgischewetenschap #innoverend #alwayshuman #alwaysinspiring #alwayspure #cosmeceutical #nononsens #minimaleinspanning #maximaalresultaat #cosmentisMannelijk Aantrekkelijk? 26 Do's en Don'ts

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x