Het Perfecte Vaderdag geschenk


Uiteraard is het mooiste cadeau wat je je papa kunt geven  oprechte erkenning en waardering, maar wil je toch nog iets origineel en extra om hem te verrassen is dit misschien de ultieme #Vaderdagtip.  Wat dacht je van een alles-in-een Belgische aftershave balsem?  

#1: Het subtiel mannelijk en onweerstaanbaar hypoallergeen parfum is alvast een topper van jewelste! Jong, oud, man en vrouw zijn wild van de sublieme mannelijk aantrekkelijke geur.

#2: Geschikt  voor elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden want MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals huidschilfers, roos, eczeem, jeuk, rode vlekken, baardroos, extreem droge huid, psoriasis, folliculitis, (Seborroïsche) dermatitis…

Alle ingrediënten in de MEN³ producten werden daarom zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijke bewezen resultaten. De formules van MEN ³ zijn 100% zuiver, biologisch en hypoallergeen. Daarom gebruiken we geen ingrediënten als parabenen, minerale oliën, Natrium lauryl sulfaat , …Conserveermiddelen zijn afwezig of tot een minimum herleid. Dit is mogelijk omdat de verpakking ( het 5-lagig zwarte glas) op een natuurlijke manier kiemen en bacteriën buiten houdt.

#3: Dierproefvrij, dus niet getest op dieren.

#4: 100% Belgisch ... we mogen toch ook wat chauvinistisch zijn hé :) 

#5: betaalbare luxe . Slechts € 58 euro voor een grote flacon die je 6 maand dagelijks kan gebruiken. (0.3€/dag)

Leuk (meegenomen) extra weetje... 

MEN³ is ook ideaal om de kleuren van zijn knappe tattoo levendig te houden. Hoezo? De balsem in een dunne laag  aanbrengen op de tatoeage is voldoende om dit prachtig kunstwerk maximaal te beschermen.

Klik hier voor een verkooppunt of MENcare expert in je buurt.

Het Perfecte Vaderdag geschenk

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x