Welcome to the MEN³ Expert-Barbersclub!

1 oktober 2017

MEN3: Welcome to the MEN³ Expert-Barbersclub!

Steeds meer mannen vertrouwen hun kapsel en baard toe aan de expertise van een barbier. En terecht! De barbier van de toekomst is echter niet alleen bezig met haarzorg, maar ook met baardzorg. Het bedrijf CosMENtis, reeds 13 jaar dé Expert inzake ‘huidverbetering MEN only’, brengt daarom de MEN³ Shaving lijn op de markt . Een musthave voor kappers die zich willen profileren als uniek en innovatief.

MEN³ Shaving: 100% Belgische topkwaliteit

Het motto van Katleen Vrombaut, apothekeres van opleiding en oprichtster van het bedrijf CosMENtis? Maximaal resultaat met minimale inspanning! Daarom introduceert ze producten die doen wat ze beloven, en staat ze haar klanten bij met professioneel advies. Katleen wil immers high-end barbers en kappers helpen, die zich in de markt willen zetten als resultaatgerichte MENcare-Experten.

Het MEN³-gamma is het resultaat van 2 jaar wetenschappelijk onderzoek. De unieke samenstelling combineert onder andere een hypoallergeen parfum met essentiële oliën en natuurlijke extracten die de huid hydrateren, kalmeren en soepel houden. Geschikt voor elke man. Zelfs voor heren met huidproblemen zoals psoriasis of eczeem ter hoogte van de baard! Gedaan dus met tientallen verschillende producten met elk een andere werking: eenvoud siert.

Dat mannen hierop zitten te wachten, mag duidelijk zijn: het MEN³-gamma was al een hit in het trendy Dubai, nog voor de producten goed en wel op de markt waren! 

Word Expert-Barber

CosMENtis werkt uitsluitend samen met professionele partners die hun filosofie en wetenschap volgen en uitdragen. Dit om te garanderen dat de producten op de juiste manier gebruikt en geadviseerd worden. Daarom leidt CosMENtis professionals op tot Expert-Barber. Heb jij interesse? Neem dan contact op 016/202533-0479/458359-katleen@cosmentis.com

Pagina: TRIBU-TE Magazine zomer 2017

Welcome to the MEN³ Expert-Barbersclub!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x