Businessvlaanderen. Katleen bundelt Kennis en Passie ...

Klik hier voor het hele artikel

Nog voor MEN³, de 100% Belgische barberlijn van de Vlaams-Brabantse Katleen Vrombaut, officieel gelanceerd werd in België, zijn de producten al een succes in Dubai.

Joyce Buttiens, gediplomeerd skin- en clean shaving-expert en zaakvoerder van Pure Skin Huidinstituut in Sint-Truiden, die een belangrijke sparringpartner was in de ontwikkelingsfase van de productlijn, was er aanwezig op een internationale barbierwedstrijd én keerde met heel wat enthousiaste reacties terug naar België.

Katleen is de ontwikkelaar van MEN³ en heeft zelf een achtergrond als apotheker. Ze speelde een echte pioniersrol op het vlak van anti-ageing en huidverbetering exclusief voor heren. Het is dé corebusiness van haar bedrijf CosMENtis. “Het kriebelde al even om mijn wetenschappelijke achtergrond als apotheker en expertise in dermatologie in een eigen potje te gieten en een hoogwaardige scheerlijn voor heren te ontwikkelen,” lacht Katleen. MEN³ is een luxueus scheergamma ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis ter hoogte van de baard. De producten zijn erg gegeerd bij de zelfbewuste, veeleisende man die veel belang hecht aan een degelijke en premium baardverzorging. De MEN³-lijn is enkel verkrijgbaar bij gespecialiseerde huidexperts en bij high-end barbers.

 

Businessvlaanderen. Katleen bundelt Kennis en Passie ...

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x