The story of the founder

Sometimes it takes balls… to be a women and entrepreneur.

Katleen Vrombaut is een vrouw met een missie, namelijk het verschil maken in de nichemarkt van huidverzorging en huidverbetering voor mannen. Met haar farmaceutische achtergrond in combinatie met haar passie en ondernemerschap heeft ze de wereld afgereisd op zoek naar de meest exclusieve cosmetische producten voor mannen; geen afgeleiden van vrouwenproducten, maar producten perfect afgestemd op de mannenhuid.

People with great passion… can make the impossible happen.

Op haar queeste om een zo volledig mogelijk gamma exclusieve verzorgingsproducten voor mannen aan te bieden, bleek er een belangrijke schakel te ontbreken; namelijk scheerproducten voor mannen met een gevoelige huid of een probleemhuid zoals psoriasis, eczeem of scheerbrand. Op vraag van verschillende barbiers en men care instituten begon Katleen zich te verdiepen in deze materie en al snel concludeerde ze dat de bestaande scheer- en verzorgingsproducten totaal geen oplossing boden. Samen met enkele chemici dook ze het labo in om zelf een wetenschappelijk onderbouwde productlijn te ontwikkelen. MEN³ is het resultaat van onderzoek en expertise, van testen en bijsturen, van passie en doorzetting.

Now it’s time… to set this world on fire.

De scheerproducten van MEN³ zijn uniek op de markt. Op de ingrediëntenlijst alleen pure topproducten met verzorgende, antioxiderende en hydraterende karakteristieken die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. De hypoallergene parfums, die speciaal voor MEN³ werden ontwikkeld is in het meest gerenommeerde parfumlabo in Zwitserland, zijn uitgesproken mannelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber. Ook de look is mannelijk, stoer, luxueus en ingenieus. Zo heeft het zwarte glas van de flacons een positief effect op de houdbaarheid en de bewaring van de MEN³ scheerproducten en de verzorgingsproducten zitten steevast in airless pompsystemen om dezelfde reden. MEN³ is 100% ‘made in Belgium’ maar de ambitie is om de MEN³ producten te lanceren op de internationale markt: van Brussel tot Parijs, van New York tot Dubai,…

MEN³ is ready to set this world on fire!

Katleen Vrombaut, founder & director MEN³The story of the founder

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x