The story of the founder

Sometimes it takes balls… to be a women and entrepreneur.

Katleen Vrombaut is een vrouw met een missie, namelijk het verschil maken in de nichemarkt van huidverzorging en huidverbetering voor mannen. Met haar farmaceutische achtergrond in combinatie met haar passie en ondernemerschap heeft ze de wereld afgereisd op zoek naar de meest exclusieve cosmetische producten voor mannen; geen afgeleiden van vrouwenproducten, maar producten perfect afgestemd op de mannenhuid. In 2005 richtte ze CosMENtis op en werd ze exclusief verdeler in de Benelux van onder meer 4VOO, een medisch onderbouwde productlijn die werkt op huidverbetering en anti-aging. Exclusief voor mannen, uiteraard!

People with great passion… can make the impossible happen.

Op haar queeste om een zo volledig mogelijk gamma exclusieve verzorgingsproducten voor mannen aan te bieden, bleek er een belangrijke schakel te ontbreken; namelijk scheerproducten voor mannen met een gevoelige huid of een probleemhuid zoals psoriasis, eczeem of scheerbrand. Op vraag van verschillende barbiers en men care instituten begon Katleen zich te verdiepen in deze materie en al snel concludeerde ze dat de bestaande scheerproducten totaal geen oplossing boden. Samen met enkele chemici dook ze het labo in om zelf een wetenschappelijk onderbouwde productlijn te ontwikkelen. Een productlijn die geschikt is voor het scheren met een open mes, voor barbieren, voor men skin care centra en ook voor eigen gebruik thuis. MEN³ is het resultaat van onderzoek en expertise, van testen en bijsturen, van passie en doorzetting.

Now it’s time… to set this world on fire.

De scheerproducten van MEN³ zijn uniek op de markt. Op de ingrediëntenlijst alleen pure topproducten met verzorgende, antioxiderende en hydraterende karakteristieken die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Het hypoallergeen parfum, dat speciaal voor MEN³ ontwikkeld is in het meest gerenommeerde parfumlabo in Zwitserland, is uitgesproken mannelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber. Ook de look & feel is mannelijk, stoer, luxueus en ingenieus. Zo heeft het zwarte glas van de flacons een positief effect op de houdbaarheid en de bewaring van de MEN³ producten. MEN³ is 100% ‘made in Belgium’ maar de ambitie is om de MEN³ producten te lanceren op de internationale markt: van Brussel tot Parijs, van New York tot Dubai,…

MEN³ is ready to set this world on fire!

Katleen Vrombaut, founder & director MEN³


The story of the founder

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x