Skin & Shave Experience? Tribu-te Magazine mei 2018

28 mei 2018

LEARN ALL ABOUT SKIN & CLEAN SHAVING

De mannenverzorgingsproducten van CosMENtis veroveren steeds meer harten. De belevingsworkshops van expert Lady Barber Saida Zahraoui zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen. Lees er nu alles over, inclusief hoe je zelf zo’n workshop boekt! 

Lady Barber Saida Zahraoui deed doorheen de jaren heel wat ervaring op en volgde opleidingen in binnen- en buitenland . Sinds de lancering is zij fan van de MEN3-scheerproducten. “Het was voor mij echt liefde op het eerste gezicht, want de resultaten zijn uniek. Ook met zaakvoerder Katleen was de klik er meteen. Ik kon mij volledig vinden in haar filosofie. Sinds een jaar verzorg ik daardoor ook de “Clean Shave” workshops voor CosMENtis. Tijdens die workshop leer ik mannen de nieuwste scheertechnieken aan. De feedback achteraf geeft mij een echte energieboost, want de mannen zijn steevast enorm verbaasd en aangenaam verrast door het onmiddellijke zicht- en voelbare resultaat. En dat met een minimale inspanning!” aldus Saida.

Zien en voelen is geloven! 

Het concept van de ‘Skin & Shave’ workshops o.l.v. Saida is uniek en geschikt voor alle mannen die zich eens op een andere manier willen scheren dan met de klassieke scheermesjes.

De deelnemers ervaren bijvoorbeeld zelf de voordelen van nat scheren. Saida leert je de correcte  scheertechnieken, toont hoe je het perfecte scheerschuim verkrijgt en geeft advies rond verzorging na het scheren.

Het populairste onderdeel van de avond? Zonder twijfel het scheren met een open mes. Saida: “Deze klassieke scheertechniek is echt een belevenis op zich. En die ‘experience’, daar draait het om tijdens mijn workshops! De deelnemers gaan zelf aan de slag en ervaren zo persoonlijk het verschil dankzij de juiste techniek in combinatie met de geschikte producten. Samengevat zijn mijn workshops: Fun,  Friends and some real MENtime!”. 

Ook zin in zo’n belevingsavond MENonly? Een teambuilding of incentive?  Via de website van men3.be (events) heb je keuze tussen verschillende regio’s en data. De workshop kost 45€ per persoon en er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.

Wil je zelf workshops organiseren in jouw salon? Katleen Vrombaut staat je graag te woord. 0479/458359 – katleen@cosmentis.com

Met dank aan Promofoto voor de prachtige beelden.

Met dank aan Tribu-te magazine en Promofoto.


Skin & Shave Experience? Tribu-te Magazine mei 2018

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x