Ondernemersverhaal: Behind the scenes

8 december 2021

Wist je dat een man zich gemiddeld 16.000 keer scheert gedurende een mensenleven? Katleen Vrombaut maakte er haar missie van om het scheer- en verzorgingsritueel voor mannen gezond én eenvoudig te maken. Met haar achtergrond als apothekeres startte ze in 2005 CosMENtis en later ook MEN³ - een 100% Belgisch en wetenschappelijk product gamma voor mannen, met of zonder baard, voor iedereen die een gezonde huid beoogt. MEN³ is het resultaat van onderzoek en expertise, van testen en bijsturen, van passie en doorzetting. 

Maak kennis met Katleen: dé pionier inzake skincare en Huidverbetering voor mannen. 

Daarom kiezen mannen voor MEN3.

ALWAYS INSPIRING: MEN3 bezorgt de man een aangenaam en eenvoudig dagelijks ritueel. De multitaskers verzorgen en verbeteren de huid voor het leven.

ALWAYS HUMAN:  MEN3 doet wat het belooft. Aangenaam in gebruik, in verpakkingen die makkelijk en correct doseerbaar zijn en alle actieve ingrediënten goed bewaren.

ALWAYS PURE:  MEN3 is 100% made in Belgium. Zuiver van ingrediënt tot recycleerbare verpakking en niet getest op dieren. 00:19 Kennismaking met Katleen Vrombaut. 00:27 Waar staat de drie voor in MEN³? 01:09 Wat doet Katleen nog als job naast het verwerken van haar productlijn MEN³? 01:34 Hoeveel keer scheert een man zich op een mensenleven? 02:25 Keep it Simple! De filosofie achter de producten van MEN³. 02:52 Kennismaking met de "pre-shave" en "shaving cream" van MEN³. 04:30 Je kan zelfs de ingrediënten van MEN³ drinken! (MEN³ gin) 05:33 Het perfecte (kerst)cadeau voor de man!

Ondernemersverhaal: Behind the scenes

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x