8 december 2021

Ondernemersverhaal: Behind the scenes

Wist je dat een man zich gemiddeld 16.000 keer scheert gedurende een mensenleven? Katleen Vrombaut maakte er haar missie van om het scheer- en verzorgingsritueel voor mannen gezond én eenvoudig te maken. Met haar achtergrond als apothekeres startte ze in 2005 CosMENtis en later ook MEN³ - een 100% Belgisch en wetenschappelijk product gamma voor mannen, met of zonder baard, voor iedereen die een gezonde huid beoogt. MEN³ is het resultaat van onderzoek en expertise, van testen en bijsturen, van passie en doorzetting. 

Maak kennis met Katleen: dé pionier inzake skincare en Huidverbetering voor mannen. 

Daarom kiezen mannen voor MEN3.

ALWAYS INSPIRING: MEN3 bezorgt de man een aangenaam en eenvoudig dagelijks ritueel. De multitaskers verzorgen en verbeteren de huid voor het leven.

ALWAYS HUMAN:  MEN3 doet wat het belooft. Aangenaam in gebruik, in verpakkingen die makkelijk en correct doseerbaar zijn en alle actieve ingrediënten goed bewaren.

ALWAYS PURE:  MEN3 is 100% made in Belgium. Zuiver van ingrediënt tot recycleerbare verpakking en niet getest op dieren. 00:19 Kennismaking met Katleen Vrombaut. 00:27 Waar staat de drie voor in MEN³? 01:09 Wat doet Katleen nog als job naast het verwerken van haar productlijn MEN³? 01:34 Hoeveel keer scheert een man zich op een mensenleven? 02:25 Keep it Simple! De filosofie achter de producten van MEN³. 02:52 Kennismaking met de "pre-shave" en "shaving cream" van MEN³. 04:30 Je kan zelfs de ingrediënten van MEN³ drinken! (MEN³ gin) 05:33 Het perfecte (kerst)cadeau voor de man!

Olie voor een superglad scheerresultaat

Eczeem, droge schilfers, roodheid en jeuk ter hoogte van de baardstreek? De ultieme uitdaging voor MEN³ om een oplossing te bieden.

4 december 2023

Optimaliseer je scheerervaring

De zelfbewuste man neemt de tijd voor een goed verzorgd uiterlijk. Dat begint met de dagelijkse badkamerroutine van het reinigen en verzorgen van het gelaat en het scheren of trimmen van de baard. Heb je een gevoelige huid, dan is dat geen pretje. Er ontstaan snel wondjes, de huid is droog en schilferig of voelt zelfs lang na het scheren nog geprikkeld. Maar het kan ook anders… Die vervelende scheerirritatie, huidreacties en roodheid zijn passé. Je alledaagse scheerbeurt verandert in een luxe ritueel. Simpel! Want wat je daarvoor nodig hebt, zijn slechts 10 seconden en een nootje…

8 september 2023

Saturday Coated

Saturday Coated : Live interview op radio Benelux

24 juni 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x