MEN³ Multitaskers voor efficiënte skincare

2 december 2021

NEW MEN3 THINGS FOR A ‘MENNY’ CHRISTMAS!

HET BEGINT MET EEN PERFECTE SCHEERBEURT.

Ongetwijfeld ken je de bijzondere scheerlijn van MEN3. Immers, een goede verzorging van de mannenhuid start met een zachte, gezonde scheerbeurt. Wist je dat een man zich gemiddeld 16.000 keer scheert in zijn leven? Dat is dus 16.000 keer een aanslag op de huid! Het advies om alleen verzorgende, heilzame scheerproducten en aftershaves te gebruiken, is dan ook niet uit de lucht gegrepen.

Drie onmisbare MEN3-scheerproducten.

Zeker bij overgevoeligheid, eczeem of baardroos ben je met de 100% Belgische MEN3 Pre-shave, Shaving cream en Caring Aftershave verzekerd van een helende en verzorgende scheerbeurt die je huid en baardstreek gezond houdt. En die je all day long omringt met een aangename subtiele geur.

Christmas tip

De Experience Box met alle scheerproducten en tools of de Aftershave zijn altijd een raak geschenk.


ONTDEK MEN3

De MENcare-experten zijn de beste adviseurs om je te tonen hoe je van je scheer- en verzorgingsritueel je favoriete me(n)moment van de dag maakt.

NIEUW EN TRENDING: MEN3 SKINCARE 

Het hormoon testosteron zorgt ervoor dat een mannenhuid anders is dan een vrouwenhuid. Ze is dikker, vetter maar ook minder gehydrateerd, waardoor ze meer last heeft van jeuk en droge schilfers. Ze heeft dus meer vocht nodig. Mannen krijgen weliswaar minder snel rimpels maar ze zijn wel dieper. Een reiniging en hydraterende verzorging met actieve anti-aging eigenschappen, specifiek voor de mannenhuid, is broodnodig om huidschade en veroudering tegen te gaan. Daarom lanceert MEN3 nu een compacte lijn van werkzame cosmeceuticals MEN only. De perfecte aanvulling op de scheerproducten, zeker nu de ski- en wintervakanties naar de zon weer op het programma staan.

Multitaskers voor efficiënte skincare

DE MEN3-multitaskers zijn compleet voor de dagelijkse, efficiënte verzorgingsroutine van de mannenhuid zonder dat er 47 potjes nodig zijn in de badkamer. Met een hippe look, makkelijk en zuinig in gebruik, aangenaam om aan te brengen, praktisch voor onderweg. Maar vooral uitermate doeltreffend om de huid een leven lang jeugdig en in gezonde balans te houden. Deze verzorgingsproducten bevatten onder meer Annonasense. Dit actief bestanddeel kreeg de prijs van beste innovatie in 2020. Het gaat gevoeligheid tegen en verbetert roodheid en jeuk met 60%. MEN3 Skincare is net zoals Shaving zuiver van ingrediënt tot verpakking en 100% Belgisch.

MEN³ Facial Cleanser

Reinigt, verfrist en verzorgt de mannenhuid in één handeling. Deze vloeibare licht schuimende reiniger verwijdert onzuiverheden, olie en vuil en hydrateert de huid optimaal zodat de vochtbalans helemaal op peil blijft.

MEN3 Beard & Face Cleanser

Deze cleanser bevat extra bestanddelen om tegelijk baard en huid te reinigen, te verfrissen en te verzorgen. Doffe baardharen krijgen ook hun natuurlijke, gezonde glans terug.

MEN³ Time out Moisturizer

Hydraterende, niet vette verzorgende en huidverbeterende gelcrème die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige mannenhuid. Ontwikkeld om doeltreffende bescherming te bieden en de natuurlijke balans van de huid te herstellen. Deze moisturizer is ook een ideale toevoeging bij een behandeling van eczeem of als tussenbehandeling bij een therapie met corticosteroïden.

Ladies tip

Verdient de huid van je liefste ’n aangepaste, doeltreffende verzorging? Neem dan voor je partner MENSkincare mee tijdens jouw bezoek aan je beauty professional.MEN³ Multitaskers voor efficiënte skincare

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x