Shave@home - Online - Skincare@home

Klik hier voor de Webshop

Denk wel na vooraleer een bestelling plaatst. Jouw favoriete en lokale (beauty) professional of Expertkapper kan jou misschien ook de producten bezorgen?  #SHOPLOCAL    

MEN³ wordt uitsluitend verdeeld via geselecteerde kanalen die hiervoor de nodige kennis hebben verworven. Daarom koop je best bij je vertrouwde Kapper of ExpertBarbier of bij de Skin & Shave Expert. Zij geven jou advies en bieden de mogelijkheid om eerst de producten te testen aan de "skin try and advise bar". Bovendien betaal je minder want er zijn geen portkosten. PS: Is er nog geen verkooppunt in je buurt? Laat ons weten in welke zaak je het liefst jouw favoriete producten wenst aan te kopen. katleen@cosmentis.comKlik hier voor video's met productinformatie. 

Vragen of problemen? Wij helpen u graag: +32(0)479458359 - Bestelling@cosmentis.com

Klik hier voor video's met productinformatie.

Herenkapper en Expert Barbier

Een bezoek aan een herenkapper of barbier is dé ultieme beleving voor elke zelfbewuste man die er verzorgd en aantrekkelijk wil uitzien. Hot Towel Shaving en de kunst van het trimmen ...Zij kennen het als geen ander.

Expert Skin & Shave - MENcare Centra

MEN3 en SilkSolution worden uitsluitend verdeeld via geselecteerde verkooppunten die hiervoor de nodige kennis hebben verworven. Experten in in Huidverbetering en Clean Shaving.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x