Eco wegwerpmateriaal

Hygiëne voor alles: ecologisch wegwerpmateriaal voor je praktijk. 

Het ecologische wegwerpmateriaal van het topmerk Scrummi is lief voor het milieu en voor je portemonnee. De wegwerpbare stoel- en tafelbeschermers, handdoeken, kompressen, pedi- en manicure- en gastendoekjes, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Ze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen. Ze kosten je bovendien veel minder dan wasbaar materiaal.

Maak jouw zaak klaar voor de toekomst … Niets dan voordelen...

100% Hygiënisch

Klanten appreciëren nu meer dan ooit zuiverheid en hygiëne tijdens hun verzorging.  Onze stoel en tafelbeschermers, handdoeken, kompressen, pedi- en manicure- en gastendoekjes, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Deze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen. 

Luxe uitstraling.

Wij importeren enkel vegan en duurzaam wegwerpmateriaal met de allerhoogste kwaliteit van het merk Scrummi. Dit wegwerpmateriaal heeft een luxe uitstraling, een superzachte touch en is de absorberende kracht even groot dan die van katoen.

Gedaan met wassen en drogen! 

Deze milieuvriendelijke handdoeken en accessoires zijn geschikt voor eenmalig gebruik en vergaan binnen de 8-12 weken op de composthoop of in de compostbak.

Zijn deze cellulose wegwerpversies ECHT goedkoper ? JA ECHT!

1/ Ze besparen per wasmachine gemiddeld 50 l (drink)water. Nog niet gesproken over de vervuiling van het drinkwater. 2/ Ze besparen op uw elektriciteit als gevolg van het feit dat u uw wasmachine en droogkast niet hoeft te gebruiken. 3/ Ze Besparen op van jouw kostbare tijd en/of personeelskost (=gemiddeld 10 min per wasmachine/droogkast en het plooien en opbergen)

Conclusie: het onderhoud van één katoenen kompres of handdoek had in 2021 een prijskaartje van gemiddeld € 0.45. Met de sterk verhoogde (lees verdubbelde) energieprijzen loopt dit al snel op tot een gemiddelde van € 0.85! de kostprijs van wegwerpkompressen liggen tussen € 0.06 (20*20 cm) - € 0.33 (dikke kompressen van 80*40 cm). Niet overtuigd? Vraag je boekhouder om de rekensom voor jou te maken.

Milieuvriendelijk en duurzaam - Dé eco revolutie!

Deze vegan wegwerpversies zijn gemaakt van 100 % geregenereerde cellulose vezels, bevatten geen bleekmiddelen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Eens gebruikt degraderen ze binnen de 8 tot 12 weken, ze worden als het ware verteerd. Bovendien vermijden ze de CO2 uitstoot in uw salon. Ideaal dus om de impakt van de schoonheidsindustrie op het milieu drastisch te verminderen. 


Interessante tips voor uw salon

Tip 1: De dikkere versies zijn ideaal als warm of koud kompres bij het nat scheren (vb.: bij onze Skin & Shave events). Wens je dat wegwerpkompres dat heel lang warm blijft? Leg er een hete handdoek of klassiek kompres bovenop. Deze klassieke handdoek of kompres dat je erop legt kan dan meerdere malen gebruikt worden gezien deze hygiënisch net blijft. Voor een superervaring van uw (mannelijke) klant kan je een druppel essentiële olie toevoegen.

Tip 2De gebruikte kompressen, handdoeken of washandjes zijn ideaal om nadien nog te gebruiken om te poetsen vooraleer ze bij de compost of in de papierbak te gooien.

Leuke weetjes:

Voor elke boom dat er gerooid wordt worden er ook 2 tot 3 in de plaats geplant zodat de bossen groeien in plaats van krimpen. Zelf het water dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze kompressen worden gefilterd en hergebruikt. Ze worden gefabriceerd in moderne fabrieken in Europa.

Mail of bel voor info: 

katleen@cosmentis.com  +32 4794/45 83 59 

Leveringen altijd binnen de 3-4 werkdagen met aflevergarantie.

Hoe gebruik je deze scrummi spa voor een gelaats- of lichaamsverzorging? Klik op de video's Een greep uit de modellen en toepassingen. 


Donsdekenovertrek : € 5.5 / stuk 

Leg jij ook een dekentje over je klant zodat deze het steeds goed warm heeft. Met deze wegwerpovertrekken blijft jouw dons altijd perfect hygiënisch

Alle bovenstaande producten zijn vervaardigd uit 'vegan' cellulosevezels afkomstig van de uiterst snelgroeiende eucalyptus en ceder bomen. Hieronder een korte schets hoe we hiermee maximaal het milieu beschermen. Doen jullie ook mee? 

Mail of bel voor info: 

katleen@cosmentis.com  +32 4794/45 83 59
#ECOWEGWERPMATERIAAL #WEGWERPHANDDOEK #SCRUMMI #SCRUMMISPA #DUURZAAM #VEGAN #MILLIEUVRIENDELIJK #HYGIËNISCH 

Eco wegwerpmateriaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x