8 januari 2023

Wat moet je doen tegen een schrale, doffe, droge mannenhuid?

Wat moet je doen tegen een schrale, doffe, droge mannenhuid?

Voor de meeste mannen zijn de herfst en winter ook geen favoriete seizoenen.

De mannenhuid wordt bovendien ook dagelijks blootgesteld aan uitlaatgassen, droge kantoorlucht, pollutie, wind, regen, kou …

Is jouw huid ook gevoelig? Brandt ze, voelt ze trekkerig of jeukt ze juist? Dan is het tijd om je verzorgingsroutine aan te passen.

De MEN³ Time out Moisturizer is een baanbrekende hydraterende en huid verbeterende gelcrème die niet vet is. Deze werkt als het ware samen met het mannelijk testosteron en is daardoor ook uiterst geschikt voor de typisch vettere, vochtarme, ruwe, gevoelige mannenhuid. Bovendien is dit product super handig in gebruik. Eén tot twee pompjes volstaan voor een optimale verzorging. Goedemorgen! Je bent klaar voor je volgende meeting!

Het resultaat is een gezonde, gehydrateerde, frisse en vitale huid optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze gelcrème is bovendien uiterst geschikt als adjuvans bij de behandeling van eczeem of zelfs als tussenbehandeling bij een therapie met corticosteroïden. 

Wat is het verschil met andere crèmes of dagverzorgingen?

MEN³ bevat een aantal innoverende werkzame bestanddelen uiterst geschikt voor de typische vettere maar gedehydrateerde mannenhuid die dagelijkse scheer-  of trimbeurten moet doorstaan.

De 3 belangrijkste ingrediëntencomplex zijn:

MultiMoist CLR™ dat extreem hydraterend werkt

Het ingrediënt Annonasense CLR™ (een gepatenteerd actief bestanddeel, ontwikkeld door David Julius en Ardem Patapoutain, die hiervoor in 2021 de Nobelprijs ontvingen) is dé medisch-cosmetische innovatie. Niet enkel omwille van zijn huid verbeterende eigenschappen, maar ook vanwege de duurzaamheid. 

De zijdepeptiden gaan bovendien het natuurlijke verouderingsproces sterk vertragen.

eczeem


De Perfecte Reisgenoot

Huid en Baardverzorging onderweg? Check! MEN³ Aftershave & Baardbalsem in reisformaat (€ 14). Compact, krachtig & perfect voor 4 weken frisse & glanzende baard.

12 mei 2024

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x