Movember: een snor voor mannengezondheid

Movember: Mannengezondheid in de Spotlight

Movember is een jaarlijks terugkerend evenement in november. Mannen laten dan hun snor staan om aandacht te vragen voor mannelijke gezondheidskwesties zoals prostaatkanker, teelbalkanker, depressies en zelfmoordpreventie.

men3_movember

Hoe werkt het en wanneer starten we?

De start is naar jaarlijkse gewoonte op 1 november. Deelnemers kunnen zich aanmelden op de website van Movember en een actiepagina aanmaken om geld in te zamelen voor onderzoek en behandelingen.

Hoe begin je?

Stap 1: Scheren! Op 1 november scheren mannen hun bovenlip kaal.

Stap 2: Groeien! Laat je snor groeien gedurende de hele maand november.

Stap 3: Doneren! Wil je ook actief iets doen om mee te werken en de gezondheid van mannen te verbeteren? Loop 60 km of organiseer een evenement.

Is een snor nieuw voor jou?

Dan zijn hierbij enkele tips voor het onderhouden van je snor zodat deze niet gaat irriteren. Klik op de oranje linken voor meer info.

  • Gebruik de MEN³ aftershave en beard balsem om je snor zacht en gezond te houden zonder irritatie. Bovendien zal je huid onder de snor er wel bij varen.
  • Kam je snor regelmatig om klitten te voorkomen.
  • Was je snor met een milde zeep

Zelftest om prostaatkanker in een vroeg stadium te detecteren.

Zelfcontrole is van levensbelang als het gaat om prostaatkanker. Een regelmatige controle kan vroege detectie mogelijk maken, wat de kans op een succesvolle behandeling aanzienlijk vergroot. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en geef prostaatkanker geen kans. Hieronder de zelftest van Movember.

Movember







Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

Een Authentieke Blik op Valentijn en een stukje van mezelf.

Een authentieke blog over liefde, rust en dankbaarheid voor Valentijnsdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x