Keep it Simple! Just Shave

Keep it simple, Keep it clean, No Fuss, Just shave !

Met het MEN³ scheerritueel scheer je jezelf in 3 stappen om scheerirritatie te elimineren en een vlekkeloos glad resultaat te krijgen.

Stap 1: MEN³ scheertechniek

Breng met de vingertoppen de MEN³ Pre-shave aan in een dunne laag en masseer lichtjes in. Niet afspoelen, maar meteen inzepen met de MEN³ Shaving Brush en de MEN³ Shaving Cream.

Stap 2: MEN³ scheerritueel 

De meest hygiënische manier is om een kleine hoeveelheid MEN³ Shaving Cream in de MEN³ Scheerbowl te scheppen. Dep je MEN³ Shaving Brush in lauw tot warm water. 

Klop op tot een luchtig scheerschuim. Scheer licht vanuit de pols en zet nooit druk op je MEN³ Safety Razor of je MEN³ Open Scheermes .

Stap 3: MEN³ zonder scheerirritatie 

De MEN³ aftershave is dé ultieme afsluiter van jouw MEN³ scheerritueel en zorgt niet alleen voor een hydraterend en kalmerend effect van je huid, maar ook voor een subtiele geur die aantrekkelijk mannelijk is.

Klik op de oranje link voor de Video


Tip: SKIN & SHAVE Event

Wil jij ook deze techniek leren onder begeleiding van ervaren Skin & Clean Shaving experten en meester- of lady-barbers. Neem contact op met support@men3.be 

Dank aan Gentleman Koen Van Zandweghe, Anthony Hendrickx voor de perfecte demo en Ben Wylin voor de prachtige beelden.

De Perfecte Reisgenoot

Huid en Baardverzorging onderweg? Check! MEN³ Aftershave & Baardbalsem in reisformaat (€ 14). Compact, krachtig & perfect voor 4 weken frisse & glanzende baard.

12 mei 2024

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x