16 000 keer een aanslag op de huid ...

16 000 keer is het gemiddeld aantal keren dat een man zich scheert in zijn leven. 16 000 keer een aanslag op de huid en dan hebben we het nog niet over de wintermaanden. Veel mannen hebben dan ook last van jeuk, irritatie en roodheid ter hoogte van de baardstreek. Hoe kan je dit het best voorkomen?

Scheren is ook een onderdeel van jouw dagelijkse verzorging.

Het belang van MENonly verzorgingsproducten voor het gelaat of lichaam is niet te ontkennen, maar waarom worden scheerproducten dan als bijkomstigheid beschouwd? Het verzorgingsaspect speelt immers een belangrijke rol tijdens het scheren. Tijd om hier verandering in te brengen! Jouw scheerritueel, en de producten die je daarbij gebruikt, maken namelijk óók deel uit van jouw persoonlijke verzorging.

Veel mensen grijpen naar specifieke producten wanneer ze last krijgen van een droge of geïrriteerde huid – terwijl hun scheerritueel onveranderd blijft. Waarom zou je wel investeren in een hydraterende crème maar niet in een beschermende pré-shave of verzorgende scheerzeep? Zo adviseren we jou om bij overgevoeligheid, eczeem of baardroos geen alcoholhoudende aftershaves te gebruiken.

Ook jouw scheerritueel is uiterst belangrijk bestaat uit drie essentiële onderdelen om huid en baardstreek gezond te houden: helende en verzorgende producten, een goed scheermes en de juiste technieken.L


De Perfecte Reisgenoot

Huid en Baardverzorging onderweg? Check! MEN³ Aftershave & Baardbalsem in reisformaat (€ 14). Compact, krachtig & perfect voor 4 weken frisse & glanzende baard.

12 mei 2024

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x