Next level mannelijkheid.

20 maart 2020

Next level mannelijkheid

“Vroeger dacht ik dat wassen voldoende was voor mijn huid. Scheren deed ik zonder zeep. Intensieve verzorging vond ik niet belangrijk. Ik kocht wat ik toevallig tegen kwam, zonder mij zelfs af te vragen of het wel geschikt was voor mij. Ik was niet op de hoogte van wat er bestond, had er zelfs geen zin in en vond het veel te vrouwelijk.”

Glenn Van den Bossche, mental coach bij LLegend Lifestyle Coaching, durft openhartig bekennen dat hij amper besefte dat hij een huid had, alhoewel hij zelfs verschillende tatoeages heeft. Dit misverstand is allicht begrijpelijk want in onze opvoeding en cultuur werd er vroeger nooit aandacht aan besteed, alhoewel de huid nochtans ons grootste orgaan is. Ondertussen vond er een verandering plaats op driedimensionaal niveau voor Glenn.

“Een deelname aan één van de skin & shave events van MEN³, die regelmatig worden georganiseerd in heel België, veranderde mijn leven,” getuigt hij. Een expert lady barber leert je de juiste techniek om perfect te scheren met een safety razor of een open mes. Een huidspecialiste analyseert eventuele problemen en gaat voor je na wat de juiste producten zijn.

“Mijn huidverzorging is een ritueel geworden dat warempel een totale beleving is. Het is cool om met een toilettas met de juiste kwalitatieve en duurzame producten naar de badkamer te gaan en mij te kunnen scheren met een open mes. Ik voel mij echt een stoere vent.  Ik was al zelfzeker als coach met aandacht voor sport en voeding, maar de zorg voor mijn uiterlijk heeft echt een boost gegeven aan mijn zelfbeeld. Ik ben naar een next level gegaan. Ik krijg veel complimenten. Velen willen het geheim ontdekken waarom ik er zo energiek uitzie.”

“Mannelijk, stoer en fris, zo voel ik mij; een echte man. Vrouwen worden aangetrokken door de aangename geur, maar ook door de vernieuwde uitstraling met de unieke zelfzekerheid die ik nu heb.”

“Sport, voeding en huidverzorging worden de nieuwe heilige drievuldigheid. Het is tijd voor een revolutionaire andere manier van denken en doen. Als mindset coach ben ik er rotsvast van overtuigd geraakt dat niet alleen sport en de juiste voeding belangrijk zijn, maar dat aandacht voor de huid even fundamenteel is.” Glenn Van den Bossche weet zeker: lichaam, mindset en huid zijn een totaalpakket voor mannelijkheid tot de derde macht vol zelfvertrouwen.Glenn Van den Bossche – LLegend Lifestyle Coaching – Fat Instagram @ glenn_llc

Skin & shave events: www.men3.be/events/


Next level mannelijkheid.

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x