Hoe jouw tattoo maximaal intact houden en beschermen?

De zomer komt eraan! Heerlijk ! Doch, het is geen geheim dat veel zon slecht kan zijn voor je huid en dat geld absoluut ook voor je tatoeages. Ultraviolette stralen (ook deze van de zonnebank) halen het leven uit je tattoos. De inkt vervaagt  en je briljante tatoeage wordt een beetje saai. 

Als je je kunstwerk dus lang intact wenst te houden is verzorgen en beschermen geen overbodige luxe.

Wist je dat dit perfect kan met de MEN³ aftershave? Deze balsem gaat de getatoeëerde huid voeden en hydrateren. De verrassende textuur van de balsem dringt snel in en voelt helemaal niet vet aan.

MEN³ bevat ook een reeks aan verzorgende en helende bestanddelen: zo hebben de etherische oliën van Chamomilla Recutita antivirale, antibacteriële, ontstekingsremmende, ontgiftende, wondhelende en een zweer remmende werking. De Cupressus Sempervirens bevat hoge dosis vitamine E dat niet enkel hét anti-verouderingsvitamine bij uitstek is (niets is zo lelijk als een verrimpelde tattoo niet? ... ) maar helpt je huid te kalmeren en draagt bij tot een betere bescherming.

One life, One love, One Tattoo ...De Perfecte Reisgenoot

Huid en Baardverzorging onderweg? Check! MEN³ Aftershave & Baardbalsem in reisformaat (€ 14). Compact, krachtig & perfect voor 4 weken frisse & glanzende baard.

12 mei 2024

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x