3 Tips voor een strak afgelijnde baard

3 Tips voor een strak afgelijnde baard die jij direct kunt toepassen

Op straat kom je ze tegen, die mannen met een mooi strak afgelijnde baard. Stoer en verzorgd ziet dat eruit. Maar hoe krijgen zij die contouren nu zo strak?

We vertellen je graag in 3 stappen, hoe jij dit ook kunt doen.

1 Het start allemaal met een goede voorbereiding. Een droog, schoon gezicht. Smeer de randen die je wilt scheren in met de MEN³ pre-shave. Die zorgt ervoor dat de haartjes rechterop gaan staan en zich zo makkelijker laten scheren. Daarbij biedt het ook bescherming voor je huid.

2. Daarna komt het aan op het juiste materiaal. Een open scheermes van MEN³ is een must. Vlijmscherp. Laat het mes het werk doen. Niet drukken, maar rustig met de haartjes mee scheren tot de haarlijn.

3. Scheer langs beide kanten van het gezicht (en eventueel je voorhoofd) en creëer je eigen unieke model. En zoals met alles: veel oefenen helpt!

Ben je klaar met je contouren? Sluit dan je scheerritueel af met de MEN³ aftershave balsem voor een zachte en verzorgde huid.

En mocht je er niet uitkomen, kijk dan even mee.


#baardaflijnen #openmes #shavette 

#MEN3 #MEN3PreShave

De Perfecte Reisgenoot

Huid en Baardverzorging onderweg? Check! MEN³ Aftershave & Baardbalsem in reisformaat (€ 14). Compact, krachtig & perfect voor 4 weken frisse & glanzende baard.

12 mei 2024

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x