Wereldtitel met MENcare 100% Made in Belgium

10 mei 2018

Wereldtitel met MENcare 100% Made in Belgium 


Eddy Merckx, Jacky Ickx, Kim Clijsters, Nafi Thiam… Ze blinken uit in wat ze doen en zijn bekend tot in de verste uithoeken. Sinds kort mogen we nog een naam aan dat lijstje toevoegen: Kevin Boon. ‘Best Barber of the World’. In een competitie waar maar liefst 3000 deelnemers streden om die titel leverde de meesterbarbier uit Wetteren het bewijs dat hij knipt, trimt en scheert zoals geen enkele m/v op aarde. En dat hij naast het hanteren van schaar, tondeuse en scheermes ook als geen ander de knepen kent van een goede ‘facial’, een volledige verzorging op de traditionele manier. Hoe hij die discipline naar het hoogste niveau wist te tillen? Door het gerichte advies van een Skin & Shave Expert én het MENcare-gamma van CosMENtis! Een exclusieve mannenlijn waarbij 4VOO staat voor anti-aging en verzorging en MEN³ synoniem is voor topkwaliteit om te scheren.


Traditie

Herensalons, barbershops… ze zijn al zo oud als mensenheugenis. Al generaties lang dé tempel voor een perfecte haarsnit en het trimmen van baard en/of snor. En de finesse van het authentieke natscheren en verzorgen van de mannenhuid natuurlijk. In het salon wordt een smooth gladde look of strak afgelijnde vorm aangemeten, die thuis wordt bijgehouden. MENcare. Da’s een bijzonder ritueel, een traditie overgedragen van vader op zoon. Althans… tot de komst van het elektrisch scheerapparaat. En de ‘let it be haarcultuur’ van de Beatles. Mijlpalen in de geschiedenis die de aandacht en vooral de kennis van mannenverzorging temperden. Maar tijden veranderen. We love that. Yeah, yeah, yeah!


Performance

De moderne ‘distinct man’ is bewust bezig met zijn uiterlijk en beseft dat een verzorgde presentatie meer is dan alleen een goed passende outfit. Ach, met stijlvolle, nette kleding en dito schoenen raak je al een heel eind. Maar performance begint bij wat er in die verpakking zit. Wapenfeiten als lijf en leden in vorm. Dan denken we in de eerste plaats aan het gezicht. Wat spreek er meer voor zich dan getemd (gezichts)haar en een aantrekkelijk voorkomen door een gezonde huid?

Geheim van ‘distinct man’

MENcare skincoaches en de Skin & Shave Experten zijn dé specialisten in huidverbetering, huidverzorging, anti-aging en nat scheren. Zij kennen als geen ander de behoeftes van een 100% MENonly dagelijkse verzorging. En net daarin zit het geheim van een onderscheidende succesvolle look. Het resultaatgericht advies van die professionals met de nodige wetenschappelijke kennis én het gebruik van de MENcare scheer- en verzorgingsproducten van CosMENtis is de winnende combinatie die zelfs aan ‘s werelds hoogste standaard beantwoordt.

Meer weten?

Details over huidverbetering vind je op: www.4VOO.be

Wereldtitel met MENcare 100% Made in Belgium

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x