Wat ik thuis nooit leerde maar mijn partner wel fijn vindt...

18 maart 2019

Mannen en huidverzorging: niet langer contradictie

Wat ik thuis nooit leerde maar mijn partner wel fijn vindt...                   Guy Goewie

Anno 2019 hebben mannen het vergeleken met enkele decennia geleden veel makkelijker met een scheer- en verzorgingslijn speciaal afgestemd op hun behoeftes. Voortaan bestaat er geen, excuus, geen uitvlucht meer om onverzorgd door het leven te gaan mits gebruik van de men only aangepaste producten en de correcte en gemakkelijke scheertechnieken. Huidverzorging is niet langer een vrouwelijk prerogatief, einde van een contradictie.

Vuil, stof,stress, jetlag, lange werkdagen vormen een dagelijkse bedreiging. Resultaat: eczeem, schilfertjes, jeuk en roodheid ter hoogte van de baardstreek. Wetenschappelijk onderzoek is formeel: liefst 10% van alle mannen heeft er last van. Ook niet vergeten dat het hormoon testosteron mannen parten speelt: snellere deshydratatie (vochtverlies) zelfs een verhoogde vatbaarheid (plus 50%) voor huidkanker, een nadeel vergeleken met de vrouwelijke helft van de bevolking. Iedere man kan zich nochtans goedkoper, gladder en gemakkelijker scheren, de gezichtshuid in topconditie herstellen en een boost geven aan zijn uitstraling. De scheerlijn van MEN³ is daarbij een onmisbaar instrument, de totale verzorgingslijn 4VOO een logische aanvulling, beide resultaat van doorgedreven research. Ook het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassingen staan garant voor een maximaal resultaat na een minimale inspanning, een must voor mannen want die houden absoluut niet van ingewikkelde en langdurige behandelingen.

Fotograaf: Ben Wylin

Peter

Dankbetuigingen, reacties van uiterst tevreden mannen (en ook hun partners),we waren echter vooral onder de indruk van één getuigenis, die van Peter, account manager in de publiciteitsbranche, altijd onderweg, altijd face-to-face met decision makers maar overtuigd bohémien en beslist geen voorstander van mannelijke cosmetica. Tot op een dag één van zijn klanten, een gediplomeerde skincoach4MEN of MENcare Expert en zaakvoerder van één van de favoriete MENcare centra, hem overtuigde om eens een korte behandeling uit te testen. Na afloop – misschien nog wat macho-verlegen – besloot Peter niks tegen zijn vriendin te zeggen. Dat had hij beter wel meteen gedaan want de lieve dame merkte meteen dat er iets aan hem veranderd was, zo fris en verzorgd was hij nog nooit van zijn werk thuisgekomen. Peter: ,, Onvoorstelbaar: na slechts één toepassing al duidelijk resultaat. Die avond nog heb ik het knopje in mijn hoofd omgedraaid want nooit eerder was ik zo snel overtuigd. Een verzorgde man ziet er aantrekkelijker uit en heeft meer succes, inderdaad: de complimenten vlogen mij om de oren en niet alleen van mijn vriendin – Peter, je ziet er goed uit, vakantie gehad? - en omdat ik mij ook meer zelfverzekerd voelde, leek het alsof de moeilijkste klant plots het makkelijkst te overtuigen was. Leuk ook dat mijn schat mij even later verraste met een goed gevulde 4VOO & MEN³ toilettas.

 

Fotograaf: Ben Wylin

Skin & Shave  Event

Speciaal voor mannen en men only: een avondvullende workshop onder de deskundige leiding van een Lady of Master Barber met aandacht voor scheren en voorbereiding: nat en authentiek met een open scheermes of een safety razor, juist gebruik van kwast, scheerzeep en verzogingsproducten, theorie en praktijk van wekelijks scrubben en aangepaste naverzorging.  Uiteraard een gezellig event met de nodige hapjes en drankjes in een ongedwongen sfeer. Het gedroomde cadeau voor je partner.

Maximum 6 deelnemers, dus optimale begeleiding en persoonlijke aandacht

Waar en wanneer? Raadpleeg de agenda op men3.be/events

Fotograaf: Ben Wylin

Info: (www.)cosmentis.com

CosMENtis ontwikkelt luxe scheerproducten MEN³ en is de drijvende kracht achter de uiterst doeltreffende cosmeticalijn 4VOO 'distinct man'.  Top kwalitatieve  men only producten enkel verkrijgbaar bij Skincare Professionals die kiezen voor superieure kwaliteit inzake huidverbetering, anti-aging en scheren voor hun mannelijk cliënteel.


Wat ik thuis nooit leerde maar mijn partner wel fijn vindt...

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x