Waarom Old School Scheren ook voor jouw klanten interessant is!

23 oktober 2018

Scheren met een ‘klassiek’ scheermesje ouderwets? MEN3 bewijst het tegendeel met de Safety Razor. Ontdek hier waarom old school scheren ook voor jouw klanten interessant is!   

Men3 staat bekend om zijn luxe scheerproducten voor ieder type baard, zelfs voor de meest gevoelige huiden en is bovendien 100% Belgisch. Wij vroegen Katleen Vrombaut, leading lady van CosMENtis en MEN3, waarom je jouw mannelijke klanten old school zou scheren. Zij legt uit: “Het scheren met onze Safety Razor is super simpel, goedkoper en levert een gladder resultaat dan de standaard cartridge scheermesjes.” 

Katleen is, dankzij haar achtergrond als apotheker en flink wat vakkennis in dermatologie, terecht de experte in shaving en skin care. Scheren met een klassiek scheermes is beter voor de huid van je klant én voor zijn portemonnee. “Aangezien deze scheermesjes maar uit één mes bestaan, wordt de huid minder geïrriteerd en zijn rode bultjes dus verleden tijd. Bovendien kosten de Double Edge scheermesjes gemiddeld 0,35 euro per stuk en kan men  beide kanten gebruiken voor meerdere scheerbeurten. Zo bespaart jouw klant tot wel 90% op zijn scheerbudget!” De MEN3 Safety Razor is bovendien universeel en dus geschikt voor alle klassieke scheermesjes.

Ervaar de kwaliteit van de MEN3 scheermesjes en producten zelf in jouw salon en biedt jouw klanten een perfecte verzorging aan! Het concept ‘Skin & Shave’ van CosMENtis biedt workhops aan bij premium salons en conceptstores. Zo kan je leren wat de juiste scheertechniek is en krijg je advies over verzorging op maat om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Waarom Old School Scheren ook voor jouw klanten interessant is!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x