Mensgoodlife: The Best or nothing!

24 september 2018

Lees het volledige artikel door hier te klikken op de oranje link.

BREID JE SCHEERRITUEEL UIT MET MEN³ AFTERSHAVE

Wil jij als bewuste man er verzorgd uitzien en ben jij ook op zoek naar net dat tikkeltje meer? Dan hebben we goed nieuws voor je. Breid je scheerritueel uit met MEN³ aftershave en je ziet er dag in dag uit fresh uit. De ultieme oplossing voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid alsook mannen met eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis. Want zeg nu eerlijk, iedereen heeft toch het recht om er verzorgd uit te zien?

Wat er bijzonder is aan MEN³ aftershave

Een huid die al geïrriteerd is staat niet te springen op aftershaves waar alcohol in zit. Het branderige gevoel maakt jouw scheerritueel niet bepaald plezierig. Daarbij droogt alcohol de huid uit en kan het leiden tot vervelende huidirritaties. Met MEN³ aftershave zal jij hier geen last van hebben, simpelweg omdat er geen alcohol in zit. Daarnaast bevat het ook geen parabenen en is het ontwikkeld op basis van Babassu olie. Een olie die genezende en hydraterende eigenschappen bezit. Een niet-vette olie die snel zijn werking doet en voor een soepel en frisse huid zorgt. Deze kalmerende aftershave is ideaal te gebruiken na elke scheerbeurt en is uitermate geschikt voor mannen met een super gevoelige huid zoals (seborroïsch) eczeem ter hoogte van de baardstreek en hoofdhuid.

Belangrijkste voordelen:

  1. Alcoholvrij, hydraterend en verzorgend effect
  2. Geschikt voor alle gevoelige huidtypes
  3. Lichte balsem die niet vet aanvoelt en lekker ruikt

Hoe MEN³ aftershave je scheerritueel uitbreidt

Je scheerritueel uitbreiden met MEN³ aftershave doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Dep na je scheerbeurt je huid droog met lauw water;
  2. Breng een kleine hoeveelheid MEN³ aftershave aan op de huid;
  3. Laat de balsem rustig intrekken, je zult merken dat hij niet vet is en subtiel mannelijk ruikt.

Snel hierna ervaar je een intense frisheid, waarbij je huid geen pijn doet en er verzorgd uitziet.

Waar komt MEN³ aftershave vandaan?

Laten we gelijk met de deur in huis vallen, het merk MEN³ komt uit België. En als het aan Mick Boskamp – allround reporter en schrijver – ligt word je spontaan verrast na het gebruik van deze aftershave. MEN³ is volgens hem misschien wel de beste aftershave en dat zegt hij met ruim 40 jaar ervaring. In een gesprek met oprichter van het merk, Katleen Vrombaut, hoorde hij dat de vrouw anno nu helemaal niet staat te springen op een vent met een rijkelijk gevulde portemonnee. In tegendeel, een man die zichzelf goed verzorgd is veel interessanter.

Ook Koen van Zandweghe, advocaat en vrijzinnige bon vivant uomo universale, is helemaal weg van MEN³. Naast hetgeen dat hij doet, namelijk de advocatuur bedrijven, is het een man met vele interesses. Ook deze man brengt wat jaren scheerervaring met zich mee en laat weten dat het hem opviel dat na het gebruik van de MEN³ aftershave, hij geen last meer heeft van een langdurig branderig gevoel en zichtbare irritaties ter hoogte van de hals. Een absolute aanrader aldus Koen.

MEN³ verkooppunten

Een professionele scheerbeurt krijg je natuurlijk bij de betere barbier. Ze weten je veel te vertellen over de laatste scheertechnieken en producten die je helpen aan een optimaal eindresultaat. Kortom een ultieme beleving voor elke zelfbewuste man die er verzorgd en aantrekkelijk uit wil zien. Vraag snel aan de plaatselijke barbier of ze al eens van MEN³ gehoord hebben, wie weet heb jij geluk en kan je het vandaag nog uitproberen.

Speciaal voor de premium barbier heeft MEN³ een exclusief aanbod samengesteld. Deze bestaat uit drie scheerproducten: 1) Pre shave, 2) Shaving cream en 3) Aftershave. Een selectie die uitsluitend bestaat uit extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol en parabenen. MEN³ producten worden het liefst gebruikt in combinatie met de klassieke scheermethode, ofwel met een open mes. Een must voor elke barbier die het beste wil voor al zijn gasten, dus ook die met een huidprobleem. En of dat niet alles is, geeft MEN³ ook nog eens persoonlijk advies en opleidingen. Natuurlijk ga jij ook voor the best or nothing!


Mensgoodlife: The Best or nothing!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x