MEN³ made for Gentlemen - Lookfl

29 november 2016

MEN3 made for Gentlemen.

The modern gentlemen … mannen met status die zichzelf graag verwennen met luxe, hun uiterlijk verzorgen en aandacht besteden aan authentieke waarden en normen! Ze zien het als een vorm van zelfrespect om zichzelf dagelijks te verzorgen, een ritueel om zichzelf klaar te stomen voor een succesvolle dag. Een bezoek aan een skincoach is geen overbodige luxe meer. Het is een must! Een traditionele scheerbeurt bij de barbier is geen ver-van-mijn-bedshow. Het is een wekelijkse routine geworden.

Maar wat als je huidproblemen ervaart als overgevoeligheid, dermatitis, eczeem, schilfers of psoriasis ter hoogte van de baardstreek? Binnenkort kunnen gediplomeerde huidexperten en Mister or Lady barbers hiervoor een oplossing bieden met MEN3. Een barberlijn bestaande uit een pre-shave, shaving cream en after-have ontworpen door Katleen Vrombaut, zaakvoerster van CosMENtis. De unieke samenstelling van ingrediënten zorgen ervoor dat de producten hypoallergeen zijn. Doe daarbovenop nog een verleidelijke en mannelijke geur bij en je hebt MEN3. Onweerstaanbaar, gloednieuw en 100% Belgisch!

Lees dit korte artikel als een soort van teaser want binnenkort wijken we hierover verder uit! Tussentijds kan je wel al even een kijkje nemen op de website van MEN3.

IMG_4076

Stay tuned for so much more …

MEN³ made for Gentlemen - Lookfl

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x