Keep it Simple!

23 september 2019

Smeer ‘m

MENcare. Klinkt logisch. En dat is het ook. Maar daar wringt het schoentje. Want… waar scheren wel geassocieerd wordt met mannelijkheid, lijkt smeren nog niet echt een ‘mannending’. Correctie: mannen smeren wel, maar niet het juiste.  Hoe dat komt? Tijdens het shoppen wordt het eerste het beste potje of tube met opschrift ‘for men’ in de winkelkar gemikt. Of mannen graaien in de toilettas van hun vriendin, zus of moeder en hopen door een likje mee te pikken uit de potjes die daarin zitten toch optimaal te werken aan het uiterlijk. Euh, mooi niet dus.

 Men only

Het ‘geleende’ spul is niet rampzalig voor de huid. Het glanst, plakt of heeft een ietwat vrouwelijk geurtje, maar de juiste werking heeft het niet. Want een mannenhuid is nu éénmaal anders dan deze van de vrouwen en dit voornamelijk door de hogere productie van het mannelijk hormoon testosteron dat specifieke negatieve gevolgen heeft voor de mannenhuid.

Dus, In plaats van in het wilde weg te gaan experimenteren met crèmes in fraaie verpakkingen opgesmukt met goudgekrulde letters…  zijn er wetenschappelijk onderbouwde oplossingen die wel 100% voor mannen zijn en  helemaal zoals mannen het echt graag willen.  Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?  Deze exclusieve mannenlijnen kan je terugvinden bij CosMENtis, dé onderneming die zich uitsluitend heeft gespecialiseerd in MENcare met één enkel doel: Keep it Simple! Minimale inspanning met maximaal resultaat door middel van het juiste advies.

Skin coach4MEN

Advies? Ja, dat scheelt een hoop tijd, frustratie en geld door niet eerst 1001 dingen uit te proberen. Trouwens, de producten van CosMENtis zijn enkel verkrijgbaar bij gediplomeerde huidexperten. Want juist die persoonlijke aanpak aangepast aan het individuele huidtype en de eigen levensstijl is essentieel voor een goed resultaat.

Meer info? CosMENtis.com : 016/202533


Keep it Simple!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x