Gentlemen finish the year unforgettable

5 december 2019

Verzorgen. Ontzorgen. Waarborg voor succes.

De winter is geen feest voor de huid.

Aan het einde van het jaar heeft de mannenhuid geen feestelijke uitstraling meer. De huid wordt geplaagd door typische winterkwaaltjes en vermoeidheid. Een schilferige, bleke uitstraling die onverzorgd overkomt is geen professioneel visitekaartje voor een man die er anders gezond, energiek en aantrekkelijk uitziet.

Onze huid is van kapitaal belang.

“Jouw kop is, jouw kapitaal” – dit boek van geneesheer-specialist Helga van den Elzen levert het wetenschappelijk bewijs. Mannen die er verzorgd uitzien, lijken intelligenter. Ze hebben meestal een hoger salaris en een betere functie. De maatschappij verwacht een stijlvolle zakelijke uitstraling die garant staat voor succes.

Recente straatinterviews met een brede steekproef wijzen erop dat ook de dames het belangrijk vinden dat mannen zich verzorgen (blog.cosmentis.com).

Verzorging is de sleutel tot succes.

In concept stores waar men een zeer grote expertise heeft, kunnen mannen in ijltempo en met weinig moeite terug een gezonde en energieke uitstraling krijgen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak succes te oogsten.

Finesse loont.

De 100% Belgische productlijn van MEN³ maakt scheren voor zelfbewuste gentlemen een beleving met zachte gladheid zonder irritaties en huidproblemen.

Als finishing touch is er nu het lang verwachte MEN³ parfum, the invisible, unforgettable signature.
Copywritingbureau (B)right 2 Write

Gentlemen finish the year unforgettable

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x