After all Men have Faces too. Imago Magazine Winter 2016

Het is normaal dat we allemaal tijd besteden aan ons uiterlijk, niet alleen als een moment voor onszelf, maar ook omdat een frisse, energieke, onvermoeide en gezonde huid aantrekkelijker is.

Een absolute aanrader om een trekkerige, vermoeide huid in de winter te voorkomen is een hydraterende dagcrème. Gemakkelijker kan het niet. Tanden poetsen, gezicht reinigen 2 pompjes dagverzorging en wegwezen. Goedemorgen #distinctman #volgendemeeting

Bert Longin: stuwende kracht achter ‘Longin Services”  en gelauwerd racepiloot

Sinds 1991 ben ik dag in dag uit in de weer om de klanten de beste service te bieden. Mijn drang naar perfectie en prestaties uit zich niet alleen in mijn job. Ook als racepiloot, vriend, echtgenoot en vader geef ik steeds het beste van mezelf.  4VOO’distinct man’ de combinatie van perfectie en innovatie, past perfect bij mijn dagelijkse levensstijl.

Rudi Jennes: zaakvoerder Garage Jennes en “family –man”

Drukte, vermoeidheid en stress zijn mij niet onbekend en laten soms hun sporen na. Als zaakvoerder verwachten mijn medewerkers en klanten wel dat ik er elke dag gezond en ontspannen uitzie. Mijn geheim? 4VOO ‘distinct man’. Mooi meegenomen is dat ik kan mee surfen op de jeugdigheid van mijn partner.

Martin Cremer : Mantype te Brugge

Zoals er destijds een grote vraag was naar een kapsalon exclusief voor mannen ontdekte ik bij mijn klanten ook de nood aan een aangepaste huidverzorging en advies. Uitbreiding met ‘Mantype skincare’ was een logisch gevolg. Tevreden klanten zijn mijn prioriteit. Daarom raad ik mijn klanten steeds producten aan die ikzelf het liefst en al jaren gebruik : 4VOO’distinct man’.” 

Rob van de Wiel : kunstenaar en fervent surfer.

Als je zoon van 12 spontaan opmerkt dat je huid er beter uit ziet en dit na slechts één 4VOO behandeling, dan zegt dat genoeg!

Advocaat Koen Van Zandweghe: Huidverzorging moet praktisch zijn

't Is (nog) niet dat ik oud ben, maar ik ben op die leeftijd gekomen dat ik besef dat niets meer vanzelf komt en dat je niet alleen wat aandacht aan je uiterlijk mag, maar ook moet besteden. Huidverzorging mag dan al noodzakelijk zijn, maar moet vooral praktisch zijn. 

Cedric Burnel Made-to-Measure Specialist: Maar 1 kans op een eerste indruk

Aangezien mijn professionele functie dagdagelijks mensen advies geven en stijl aanleren is, moet het om te beginnen bij mezelf starten. Er is maar één kans op een eerste indruk en dat moet zo verzorgd mogelijk gebeuren. Van kop tot teen!

Gillian Vanhoenacker: Blogger en meer: Mijn ochtendritueel, mijn verwenmoment.

Een verzorgd voorkomen omvat niet alleen je kledingstijl, maar ook je persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Het is mijn verwenmoment in de ochtend om mezelf klaar te stomen voor een dag vol nieuwe uitdagingen. Je hebt maar 1 huid dus kan je er maar beter zorg voor dragen.

Doorblader hier uw Imago Magazine online pagina 64: http://www.imagomagazine.be/imago-magazine-online

 

 

After all Men have Faces too. Imago Magazine Winter 2016

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x