Pure MEN Sint-Truiden

Mannen hechten belang aan multifunctionaliteit en snel resultaat. Er goed uitzien zonder omwegen of tijdverlies. Laat dat nu net de specialiteit zijn van Pure Skin. 

Zo was  zaakvoerder Joyce Buttiens de allereerste 'Skin & Clean Shaving Expert' in België. Problemen ter hoogte van de baard zoals eczeem, droge schilfers, jeuk ... worden bij Pure-skin daadwerkelijk aangepakt door het aanleren van de correcte scheertechnieken (skin & shave events) gecombineerd met de juiste producten.


Een man verzorgt best met  aangepaste huidverzorgingsproducten. De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren en een energieke, gezonde huid behouden, daar zijn de instituutverzorgingen voor de man van Pure Skin op gericht. 

Quote  klant Peter:  “Lekker ontstressen” bij Pure-Skin

“Ik kampte al een poos met huidproblemen. Joyce heeft mijn huidproblemen (die vooral stressgerelateerd zijn) perfect geanalyseerd. Vanaf de eerste behandeling was er een duidelijk zichtbare verbetering.  Joyce is echt een professional die weet wat je nodig hebt. Het is bij Pure Skin bovendien bijzonder aangenaam vertoeven. Ik geniet er enorm van mijn me-time en kom er telkens compleet zonder stress en als herboren buiten. Dat alleen al… 

Interesse? Maak HIER jouw afspraak bij Pure-Skin :  Kerkom-Dorp 3,3800 Sint-Truiden 

Pure MEN Sint-Truiden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x