Zij zal het weten.

13 juni 2018

                                                           Tekst: Karina Ramaekers voor Imago Magazine

ZÍj zal het weten

Advies is nodig. En zeker voor MENcare …

“Wij mannen zijn eigenlijk toch maar rare types!  Als we een avond naar de bioscoop willen, dan  vragen we aan de maten of ze weten wat er speelt en of het de moeite is. Plannen we een weekendje weg, dan schuimen we vooraf het web af naar alle mogelijke recensies over de hotels en bezienswaardigheden. Datzelfde geldt voor een tafeltje reserveren in een nieuw restaurant. Ah ja, want we willen toch echt geen risico lopen. Van aankopen klein tot groot, van een computerspelletje tot een auto, om maar wat te noemen, … We doen niks maar dan ook niks zonder eerst advies in te winnen. Hoe komt het dan toch dat wij  een pak minder kritisch uit de hoek komen als het gaat om onze huid? Want zeg nu zelf… Hoeveel mannen praten erover?”

Peter zit in de verkoop. Van advertenties om precies te zijn. Voor zijn beroep komt hij dus dagelijks ‘onder de mensen’. En hij weet hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Een aantrekkelijk voorkomen door een gezonde huid. MENcare-experte Katleen Vrombaut voelt zich als een vis in het water bij dat onderwerp. 

Als iemand weet wat MENcare is, dan is het Katleen Vrombaut wel

Als vrouwelijke ondernemer in een mannenwereld is ze geen unicum meer. Wel noemenswaardig  is het dat ze zich avant la lettre heeft vastgebeten in wat jaren geleden nog een nichemarkt was. Iedereen verklaarde haar voor gek. Ondertussen is ze dé autoriteit voor een 100% mannenmaterie: MENcare! Katleen Vrombaut weet er alles van. De gedrevenheid van Katleen kent geen maat. De leading lady achter CosMENtis, de nr. 1 partner voor Skincare Professionals is niet te stoppen als ze over haar stokpaardje begint. Door haar achtergrond als apotheker en met een flinke vakkennis in dermatologie kent ze alle ins en outs van huidverzorging. Haar knowhow op dat vlak is ronduit fenomenaal. De MENcare pioniere is dan ook gekend om haar expertise tot over de landsgrenzen heen en verschijnt regelmatig in professionele papers en andere bladen.


Alles in huis voor een verzorgd voorkomen, MEN only

Ik herinner me nog goed hoe Katleen vertelt over haar onderneming. Zoals de naam al doet vermoeden is CosMENtis voor MENonly. Met CosMENtis is Katleen  de nummer één partner voor skincare professionals die voor hun mannelijk cliënteel kiezen voor superieure kwaliteit inzake huidverbetering, anti-aging en scheren. Een hele boterham. Maar om het simpel samen te vatten, er zijn twee namen te onthouden: MEN3 en 4VOO. Even toelichten…

CosMENtis is exclusief verdeler in de Benelux van het medisch onderbouwde 4VOO.  Een gamma van gelaatsverzorgingen die speciaal ontwikkeld zijn om de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid te verbeteren.

MEN3 is 100% Belgisch. Een luxe lijn scheerproducten voor ieder type baard. Zelfs voor de meest gevoelige huiden. Eczeem, jeuk, schilfers ter hoogte van de baardstreek, 10% van de mannen heeft er last van... MEN3 pakt die nare trekjes aan en zorgt voor superglad en supergemakkelijk scheren. Een extra plus is de onwaarschijnlijk aantrekkelijke, subtiele mannelijke geur waar ook vrouwen gek van zijn.”

Aan den lijve ondervonden

“Ons gesprek eindigde in een bezoek aan een skincoach. Van nature ben ik sceptisch over de werking van de zogeheten beauty-producten. Huiverachtig zelfs om aan mijn gezicht ‘te laten prullen’.  Mijn dagelijks verzorgingsritueel is eerder Spartaans te noemen. Ik poets mijn tanden, was me met water en zeep en klaar. Maar op advies van Katleen ben ik gaan ‘smeren’… En ik moet mijn mening bijsturen. Door het zelf uit te proberen,  ben ik helemaal overtuigd. Het werkt!”

Voelbaar verschil 

Wat extra aandacht voor je huid en gezicht kan doen? Je komt fris en gezond voor de dag. Je voelt je goed en ziet er meteen aantrekkelijker uit. “Mijn huid is echt verbeterd door het dagelijks gebruik van een aangepaste 4VOO dagverzorging. Ruikt fijn, voelt  lekker aan en ziet er gewoon goed uit. En wat nog meer is, de hardnekkige schilfertjes in mijn stoppelbaard zijn helemaal verdwenen. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen… maar je merkt het verschil. En ik niet alleen. Ook mijn vriendin is enthousiast over het resultaat. Ze ziet me nu nóg liever…”

Zij zal het weten.

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x