Wat men zelden vertelt over mannenverzorging.

17 september 2020

Je kan niet overal goed in zijn. Een MENcare-expert kiest er dan ook resoluut voor om de beste te zijn in mannenverzorging. Dit is tenslotte ook een vak apart. Ze kennen als geen ander de problemen en behoeftes van de mannenhuid. Ze werken niet met flauwe afgeleiden van damesproducten, maar krachtige, wetenschappelijk onderbouwde en uitgekiende anti-aging serums, huid verbeterende crèmes en scheerproducten die samenwerken met het mannelijk testosteron.


Behandelingen en adviezen worden steeds individueel aangepast aan de persoonlijke levensstijl, helemaal zoals mannen het écht willen nl ‘Keep it simple’. Deze huidexperten kunnen met hun kennis en professioneel advies elke man helpen met één superproduct, want mannen willen geen 37 potjes in de badkamer maar liefst 1 ‘hit en run’!

Zo’n superproduct is het laatste nieuw anti-aging paradepaardje nl de 4VOO Uber TECH Intensive Multi-Peptide Copper Elixir. Dit is momenteel de meest krachtige MEN-only peptidecombinatie op de markt dat het mannelijk verouderingsproces met maar liefst met 1.8 jaar vertraagt.


Wat men zelden vertelt over mannenverzorging.

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x