Alleen voor mannen... en zo hoort het ook!

Alleen voor mannen... en zo hoort het ook!

Gelijkheid. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar je hoeft geen Darwin te zijn om te weten dat mannen en vrouwen niet gelijk zijn. Het puur biologisch verschil is er. In het dierenrijk is dat onderscheid heel duidelijk. Denk maar aan de prachtige verentooi van een pauw, de manen van een leeuw of het imponerende gewei van herten, ... En ja, ook ‘onze man’ moet het van zijn zogeheten mooie pluimen hebben. Zeker in de huidige cultuur waarin een energieke, goedverzorgde uitstraling centraal staat, kan de man niet achterblijven. Hoe hij de natuur een handje kan toesteken? Smeren! Met de juiste producten wel te verstaan. Helemaal afgestemd op de mannenhuid.

Smeer ‘m

MENcare. Klinkt logisch. En dat is het ook. Maar net daar wringt het schoentje. Want... waar scheren wel geassocieerd wordt met mannelijkheid, lijkt smeren nog niet echt een ‘mannending’. Correctie: mannen smeren wel, maar niet het juiste.  Hoe dat komt? Tijdens het shoppen wordt het eerste het beste potje of tube met opschrift ‘for men’ in de winkelkar gemikt. Of mannen graaien in de toilettas van hun vriendin, zus of moeder en hopen door een likje mee te pikken uit de potjes die daarin zitten toch optimaal te werken aan het uiterlijk. Euh, mooi niet dus.

Men only

Kwaad kan het niet. Het ‘geleende’ spul is niet rampzalig voor de huid. Het glanst, plakt of heeft een ietwat vrouwelijk geurtje. Maar werken...? Neen, dat doet het niet .  Omdat de huid van een man nu eenmaal anders in mekaar zit dan bij een vrouw. Die ‘ongelijkheid’ komt door de productie van testosteron. Het zijn net die hormonale veranderingen die invloed hebben op de vitaliteit van de huid. Verzorgingsproducten speciaal aangepast aan de mannenhuid kunnen het verouderingsproces uitstellen door de negatieve effecten van testosteron te neutraliseren.

4VOO distinct man

In plaats van in het wilde weg te gaan experimenteren met crèmes in fraaie verpakkingen opgesmukt met goudgekrulde letters...  Er is een oplossing die wel 100% voor mannen bedoeld is: het 4VOO ‘distinct man’ gamma. Dat bestaat uit slechts enkele producten die (scheer)problemen oplossen, huidveroudering vertragen en de huid grondig reinigen en verzorgen. Tja, waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?  4VOO is een onder meer een mannenlijn van CosMENtis, de onderneming die zich uitsluitend heeft gespecialiseerd in MENcare met één enkel doel: Keep it Simple! Minimale inspanning met maximaal resultaat door middel van het juiste advies.

Skin coach4MEN

Advies? Ja, dat scheelt een hoop tijd, frustratie en geld door niet eerst 1001 dingen uit te proberen. Trouwens, de producten van CosMENtis zijn enkel verkrijgbaar bij gediplomeerde mannensalons en huidexperten. Zo’n skincoach4MEN kan aan de hand van een persoonlijke analyse perfect adviseren welk middel doeltreffend is om de mannenhuid energiek en gezond te maken. Want juist die persoonlijke aanpak aangepast aan het individuele huidtype en de eigen levensstijl is essentieel voor een goed resultaat.  En wat dat betreft... Een gladgeschoren, goed verzorgde, lekker geurende man met een aantrekkelijke look.... Wij zien hem alvast graag komen.

Skincoach4MEN: dé specialist in huidverbetering, huidverzorging, anti-aging en barbierservice.

Doorblader hier uw Imago Magazine Lente 2017 online en kijk op pagina 62 voor het hele artikel 

 

Alleen voor mannen... en zo hoort het ook!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x