MENcare business booster

MENCARE BUSINESS BOOSTER VOOR UW SALON - BEAUTYONDERNEMING

Hoe kan u uw omzet verhogen en meer rendabele klanten in uw salon krijgen? 

Het antwoord is gemakkelijk en moeilijk tegelijkertijd. 50% van de bevolking bestaat uit mannen maar de hamvraag is: hoeveel procent van uw klantenbestand bestaat uit mannen en hoe kan u ze triggeren om jouw instituut binnen te stappen? Het doelpubliek is er, de opportuniteiten liggen voor het grijpen want de markt van mannenverzorging, scheren en barbieren is een booming business.

Wilt u de boot van mannenverzorging niet missen en meesurfen op deze nieuwe trend? Wilt u meer omzet genereren en uw instituut sterker profileren ten opzichte van grote ketens door deze doelgroep succesvol aan te boren ? Wil u ook moeiteloos mannelijke klanten uit het hogere segment binden en jouw collega’s een stapje voor zijn?

Of misschien heb je reeds geïnvesteerd in mannenproducten, maar verkopen deze voor geen meter en blijven ze in jouw kast staan.

Fantastisch, dan zijn we een match!

Ik ben Katleen Vrombaut en als ervaren expert in MENcare heb ik honderden instituten begeleid om hun deuren open te zetten voor mannen. Mannenverzorging is jarenlang onder de radar gebleven zowel qua producten, scholing als opleidingen. Maar met de juiste marketingaanpak en de mannen op de juiste manier aan te spreken helemaal zoals zij het graag hebben, kan u uw business boosten.

Al 15 jaar heb ik mij dag in dag uit verdiept in deze materie. Door testcases op te zetten in Skincare centra in binnen- en buitenland, high-end mannenevents en marketingacties te organiseren, kwalitatieve verzorgings- en scheerproducten voor mannen in de markt te zetten alsook trends en opportuniteiten te spotten, weet ik wat werkt en wat niet werkt. Is uw instituut klaar om de deuren ook open te zetten voor HEM en uw mannelijk klantenpotentieel drastisch te vergroten?

Geweldig, dan zijn we zeker een match!

Als MENcare expert kom ik eerst langs in uw instituut om jouw huidige situatie en verwachtingen in kaart te brengen. Diezelfde dag volgt meteen het coaching gesprek waarbij ik na analyse van jouw salon en jouw verwachtingen jou een aantal praktische tips en tricks geef, een stevig fundament en adviezen die u meteen op weg zetten. Een kleine investering die u ongetwijfeld veel nieuwe businessinzichten zal geven.

Heeft u nadien graag bijkomende sessies of opleidingen rond marketing, merchandising, saloninrichting, social media strategie, producten, behandelingen enz. met de focus op mannenverzorging, dan werken een plan uit op maat uit van uw verwachtingen en uw budget.

Deze sessies zijn altijd 1-op-1-gesprekken volledig gericht op uw instituut en staan los van enige aankoop van producten.

JA IK WIL DEZE INZICHTEN & TIPS (klik hier) >> 

Jouw onmiddellijke Winst & Voordelen.

  • Je zal mannelijke klanten aantrekken die bereid zijn te investeren in hun huid & looks.
  • Je zal mannelijke klanten uit het hogere segment aan jou kunnen binden.
  • Je zal je klantenpotentieel uitbreiden zonder dure investeringen.
  • Jouw eigen klanten zullen jouw salon als kwalitatief, innovatief en trendy ervaren.
  • Je krijgt inzichten in wat werkt en niet werkt in MENcare
  • Je krijgt hapklare hulpmiddelen
  • Je kan gebruik maken van methodes die al bewezen succesvol zijn
  • Je krijgt adviezen van collega’s en experten die dit pad al succesvol doorlopen hebben
  • Je zal jouw zaak uniek kunnen profileren zodat je jouw collega’s een stapje voor bent.
  • En het allerbelangrijkste ! Jouw investering is onmiddellijk beduidend winstgevend.

JA IK WIL DEZE INZICHTEN & TIPS (klik hier) >>

Imago Juni 2018 : lees hier het hele artikel

MENcare business booster

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x