Day of BEAUTY : zondag 17 febr 2019 - ANTWERPEN

17 februari 2019

Normaliter staan we niet meer op beurzen want onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Met een interessante lezing 'MENcare is Booming Business : Trends en Opportuniteiten' maken we dit jaar een uitzondering op de day of BEAUTY

Day of BEAUTY is een vakbeurs voor de BeautyProfessionals. Interactieve standen, verschillende workshops en lezingen maken van deze dag een beleving. Kan je er niet bij zijn, maar wil jij ook inspirerende tips voor hem? Neem je telefoon en/of mobiel en bel 016/20 25 33 - 0479/458359.  Met 15 jaar expertise in MENcare zijn we overtuigd u maximaal te kunnen helpen en begeleiden.

Je bent professioneel en je hebt een passie voor je vak. Dus natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Laat je verrassen door de interessante lezingen van beautycoaches, huidtherapeuten en een dermatoloog. 

Day of BEAUTY for professionals : Waar en Wanneer? 
Zondag 17 februari 2019 

Lezing: Omzetverhoging zonder moeite. Kan dat? zaal Rubens 1 : 14u -14u30
Hotel Ter Elst - Kattenbroek 1 - 2650 Edegem (Antwerpen)

Innoveer, leer en ontvang een geschenk t.w.v. € 58 

Wil jij ook moeiteloos mannelijke klanten uit het hogere segment binden en jouw collega’s een stapje voor zijn?… Of misschien heb je reeds geïnvesteerd in mannenproducten, maar  blijven ze in jouw kast staan.

Laat jou 25 minuten inspireren en kom naar onze lezing in zaal Rubens om 14u  stiptSchrijf je NU in door hier te klikken op de oranje link.  Zo ontvang je een ook jouw verkoopmodel MEN³aftershave (€ 58) en je toegangsticket voor de beurs gratis. 

Day of BEAUTY : zondag 17 febr 2019  - ANTWERPEN

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x