Shave your beardtroubles away

Let’s talk about shaving.                                                                                     

Irritaties, huidaandoeningen of imperfecties in het gezicht zijn vaak een bron van ergernis. Mannen die jeuk, eczeem, baardroos of droge schilfers hebben, durven zich meestal ook bijna niet te scheren.

Daarom is de ouderwetse manier van nat scheren met één enkel vervangmesje (in je safety razor of open mes) nog steeds de beste manier om de conditie van de huid ter hoogte van de baardstreek in optimale gezondheid te houden. Voorwaarde is wel dat ook aangepaste producten worden gebruikt zonder alcohol, minerale oliën of parabenen.

Safety first bij MEN3

Onze expertkappers en huidcentra werken veilig en bovendien met hypoallergene en zelfs helende scheerproducten die de scheerbeleving een extra dimensie geven. Zoals mannen het écht willen!

Met het persoonlijke advies van deze Skin & Shave Experten wordt ook de thuisscheerbeurt een aangenaam ‘me(n)-time’ moment en heilzaam dagelijks ritueel.

Jouw dagelijkse scheerbeurt: Vloek of zegen?

Het inmasseren van de MEN3 Pré Shave  is de perfecte voorbereiding en bescherming voor mannen met een gevoelige baardzone want dan scheer je in één beweging veilig en doeltreffend tot heel dicht op de huid. De After Shave Balsem verzacht en houdt de baardzone gezond. Ook goed om te weten: met deze balsem voorkom je veel huidproblemen die te wijten zijn aan het dragen van mondmaskersEen extra pluspunt? De onweerstaanbaar aantrekkelijke geur. Bovendien zijn de producten zalig zuinig in gebruik. Men love it.

All-in-one: Alle geheimen van gezond scheren in één box.

De MEN3 Experience Box is de ultieme shaving tool voor elke man. In de box zit alles wat nodig is om de baardstreek healthy & goodlooking te houden. De Safety Razor en Shaving Brush gaan vele jaren mee. De hoeveelheid product van de Pré Shave Gel, Shaving Cream en After Shave Balsem volstaat voor 6 maanden dagelijks gebruik. Dit is de onmisbare box om elke dag op het werk en thuis te verschijnen met de zelfbewuste uitstraling van een perfect gentleman. Ladies like that! 

Lady’s tip

Men too deserve to be spoiled & told they are handsome. If he treats you like a Queen, treat him like a King!

De MEN3 Experience Box is dé musthave voor today’s gentlemen. Zoek je een stijlvol mannengeschenk? Alle producten zijn uit de box zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar aan prijzen vanaf € 28. Vooral de After Shave Balsem (€ 58) is de must have 2021!

Wil je meer weten over het MEN3 safety scheergamma? Vraag dan zeker vrijblijvend advies bij een van de MEN3 experts in jouw buurt.

#vegan #helend #madeinbelgium#ikkoopbelgisch #ikkooplocaal #milieuvriendelijk #recycleerbaar #dierproefvrij #perfectshave #belgianquality #skinandshaveexpert #mencareexpert #expertkapper #expertbarber 

Shave your beardtroubles away

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x