Doffe baardharen? Baardklitten?

De MEN³ aftershave is dé all-in-one oplossing om je baardstreek te verzorgen, je baard te ontwarren en je baardharen terug hun mooie glans te bezorgen.

Heb jij een baard? Dan is de MEN³ aftershave zeker iets voor jou om eventuele doffe baardharen terug te laten blinken en je huid ter hoogte van de baardstreek gezond te houden.

Als je bovendien veel last hebt van klitten in je baard, begin dan (na de douche) met het inmasseren van de aftershave balsem en ontwar je baard met de brede en lange tanden van de baardkam. De MEN³ Baardkam  is van antistatisch perenhout om deze baardbalsem goed te verdelen en is het de ideale oplossing om krullende baardharen ’s morgens terug recht te maken. 

En als de CEO van 'Hyperion Legal Consulting' (Kortrijk) op stap gaat doet hij dat in stijl! ... even binnenkijken in zijn badkamer...


Dat mondmaskers een nadelig effect hebben op de baardstreek zoals jeuk, baardroos en eczeem hebben jullie alvast reeds ondervonden. Ook al gemerkt dat je baardharen doffer worden en uitdrogen? Een snelle oplossing is dan een baardolie om die glans terug te krijgen. Maar wat met je huid onder de baard? Jeukt deze regelmatig? Heb je last van roos, schilfers of eczeem? Een kwalitatieve aftershave balsem voor huid en baard is dan de ideale oplossing. Hoe? Neem een paar pompjes MEN³ aftershave en masseer goed in ter hoogte van de huid onder je baard. Nadien wijf je wat extra balsem uit over de baardharen van boven naar beneden. Kam je baard met een baardkam. Het resultaat is een gezonde glanzende huid.

Verzorg en ontwar je baard met MEN³ aftershave en baardkam.

MEN³ Healty Beard Set 


#zintuigen #gentlemen #malegrooming #mensgrooming #scheren #aftershave #mensstyle #baardmannen #baardverzorging #mannenhuid #baardman #mannenverzorging #blog #kooplokaal #winkelhier #scheren #scheerproducten #baard #baardproducten #gezicht #gezichtverzorging #baardgroei #baardtips #gezichtsbeharing #baardman #men3 #tips #shaving #advies #adviesopmaat


Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

Een Authentieke Blik op Valentijn en een stukje van mezelf.

Een authentieke blog over liefde, rust en dankbaarheid voor Valentijnsdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x