7 redenen waarom je als Professional MEN³ moet kennen

MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals huidschilfers, roos, eczeem, jeuk, rode vlekken, baardroos, extreem droge huid, psoriasis, folliculitis,  (Seborroïsche) dermatitis…Daardoor kan MEN³ uiteraard ook gebruikt worden door elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden.

Reden 1: Zuivere en werkzame ingrediënten

Alle ingrediënten in de MEN³ producten werden zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijke bewezen resultaten. De formules van MEN ³ zijn 100% zuiver, biologisch en hypoallergeen.  Daarom gebruiken we geen ingrediënten als parabenen, minerale oliën,  Natrium lauryl sulfaat , …

Conserveermiddelen zijn afwezig of tot een minimum herleid. Dit is mogelijk omdat de verpakking ( het 5-lagig zwarte glas)  op een natuurlijke manier kiemen en bacteriën buiten houdt.

De subtiel aantrekkelijke MEN³ - geur is bovendien het eerste 99.9% hypoallergeen en afkomstig uit het meest gerenommeerde parfumlabo ter wereld.

Reden 2: MEN³ scheert Gladder

MEN³ scheert niet enkel gladder, de baard blijft ook veel langer weg.

Reden 3: MEN³ scheert Gemakkelijker 

Hoezo gemakkelijker? Kom eens langs op één van onze  ‘Skin & Shave Events’ onder leiding van een Expert (lady) barber en leer snel alle tips en tricks die je voorheen nooit kende. Of volg zelf de opleiding Skin & Shave Expert.

Reden 4: MEN³ is Goedkoper?

Goedkoper? Ja hoor! Je betaalt iets meer bij de aankoop, maar op jaarbasis bespaar je 90% van je totaal scheerbudget in vergelijking met de klassieke scheerschuim bus + cartridge mesjes. Doe zelf de test of vraag het aan een expert.

Reden 5:  We houden van het milieu

Alle MEN³ flacons zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar zwart glas.

Reden 6: Dierproefvrij en diervriendelijk.

MEN³ producten zijn niet getest op dieren. De MEN³ scheerborstel is vervaardigd uit de manen van een zwart raspaard en is kwalitatief vergelijkbaar met het prijzige silvertip dassenhaar.

Reden 7: 100% Belgisch 

MEN³ wordt geproduceerd in een Belgisch labo. Klein detail: De gitzwarte 5-lagige zwarte flacons en potten komen van onze noorderburen in Nederland.


MEN³ is EXCLUSIEF voorbehouden voor Professionele verdeelpunten.

Wil jij ook een Exclusief verkooppunt worden voor jouw regio? 

Neem dan contact op met CosMENtis.com : 0032 479 458359  - 0032 16 202533


7  redenen waarom je als Professional MEN³ moet kennen

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x