ECO Revolutie! Wegwerp kompressen goedkoper en milieuvriendelijk!

Ben je toe aan nieuwe kompressen (of handdoeken) of misschien is je wasmachine of droogkast stuk of heb je het gewoon te druk en wil je je kostbare tijd winstgevend invullen?
Start dan vandaag nog met onze wegwerpversie voor éénmalig gebruik.

Niets dan voordelen...

Gedaan met wassen en drogen! 

Ze zijn gemaakt van de cellulose van  de uiterst snelgroeiende eucalyptus bomen en ideaal als kompres bij het nat scheren (vb: bij onze Skin & Shave events), gelaatsbehandelingen, mani en pedicures, ...

Deze cellulose wegwerpversies zijn goedkoper dan de klassieke wasbare kompressen?

- Ze besparen per wasmaschine gemiddeld 50 l (drink)water
Nog niet gesproken over de vervuiling van het drinkwater.
- Besparen op uw elektriciteit als gevolg van het feit dat u uw wasmachine en droogkast niet hoeft te gebruiken.
- Besparing van jouw tijd en/of personeelskost gemiddeld 10 min per wasmachine/droogkast en het plooien en opbergen 

Conclusie: het onderhoud van één katoenen kompres (handdoek) kost € 0.45, de kostprijs van wegwerpkompressen liggen tussen € 0.12 (40*20 cm) - € 0.18 (60*40 cm) - € 0.25 (80*40cm) 

Millieuvriendelijk 

Deze wegwerpversies zijn gemaakt van 100 % geregenereerde cellulose vezels, bevatten geen bleekmiddelen en  zijn 100% biologisch afbreekbaar. ( ze degraderen binnen de acht dagen  en worden als het ware verteerd). Bovendien vermijden ze de CO2 uitstoot in uw salon.  Leuke weetjes: Voor elke boom dat er gerooid word worden er ook 2 tot 3 in de plaats geplant zodat de bossen groeien in plaats van krimpen. Zelf het water dat gebruikt word voor de vervaardiging van deze kompressen worden gefilterd en hergebruikt 

Hygiënisch

Klanten appreciëren zuiverheid en hygiëne tijdens hun verzorgingen. Hygiëne is bovendien erg belangrijk voor onze gezondheid.  

TIP!

Wens je een wegwerpkompres dat heel lang warm blijft? Leg er een hete handdoek of klassiek kompres bovenop.  Deze kan dan meerdere malen gebruikt worden gezien deze hygiënisch net blijft. Voor een superervaring van uw mannelijke klant kan je een kleine hoeveelheid 4VOO cleanser toevoegen en/of een druppel essentiële olie.

Meer info over hoeveelheden, prijs, kleuren en afmetingen?  CosMENtis.com :  katleen@cosmentis.com - 0479/458359 - 016/202533 - Wij testen momenteel een aantal modellen ( 40*20-60*40-80*40), kwaliteiten en diktes uit. Jullie feedback is daarom van harte welkom.  

TIP 2 :

De voor de behandelingen gebruikte kompressen kunnen nog perfect gebruiken om te poetsen vooraleer ze bij de compost of in de papierbak te gooien.ECO Revolutie! Wegwerp kompressen goedkoper en milieuvriendelijk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x