Djymformen Antwerpen

Zie jij er ook vaak vermoeid uit? Heb je veel stress en slaap je slecht? Kan jij ook best wat meer energie gebruiken?
Staat een succesvolle uitstraling bij jou ook op nummer één?

Dan ben je bij Djymformen  (Museumstraat 14a - 2000 Antwerpen ) aan het juiste adres.

Zaakvoerder Hans aan het woord:

Quote: 'Al jaren ben ik fan van de verzorgingsproducten voor mannen van 4VOO. Ik kwam ermee in contact op mijn 40ste. Mijn eerste gelaatsverzorging met men-only producten! Zalig! De subtiele mannelijke geur betoverde mij. En ik werd verleid door de luxueuze uitstraling van de verpakking. 

Ik bleef lang jong tot opeens…

Het is algemeen geweten. vanaf een bepaald moment verouderen wij mannen veel sneller. Ons testosteron begint vocht te onttrekken aan onze huid. Met alle gevolgen vandien: niet te stoppen en ongewenste droogterimpels in een sneltempo. Niets aan te doen. Of toch? .... LEES MEER 

Johan geeft zijn passie door ... 'Leer jezelf scheren met open mes!' 

Zijn verhaal .... Misschien ook het jouwe? 

'Jaren geleden leerde ik mezelf scheren. Zoals zoveel mannen, kocht ik wegwerpscheermessen in de eerste de beste supermarkt. Vanaf mijn eerste scheerbeurt had ik rond mijn adamsappel last van ingegroeide baardharen. Telkens als ik me moest scheren, keek ik op tegen de wondjes die ik sowieso weer zou oplopen (én het bijbehorende bloed in de wasbak). 

Zo ging het meer dan tien jaar door… tot ik eind vorig jaar, undercover, een scheerworkshop volgde met de producten van MEN³. Het was voor mij niet minder dan een openbaring. Ein-de-lijk werd scheren leuk! Tijdens de workshop leerde ik een open mes en een kwalitatieve safety razor gebruiken. In het begin voelde het wat onwennig aan, maar uiteindelijk was dit écht een schot in de roos. Ik overdrijf niet als ik zeg dat die avond mijn leven veranderde. 

Ik raakte zo overtuigd van de MEN³-producten, die niet alleen heerlijk ruiken, maar die mij ook hebben verlost van veel ongemakken dat Hans en ik besloten om samen met onze Skincoach Ellen deze 'Skin en Shave events'  zelf aan te bieden aan onze klanten. Wil jij er ook bijzijn?  Schrijf dan in via deze link.


MENcorner @djym for MEN

Djymformen Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x