Met ruime voorsprong het coolste relatiegeschenk!

Christmas isn’t about waiting for the storm to pass,  it’s about dancing in the snow.

Het eindejaar komt eraan. Zeker nu het perfecte moment om je medewerkers en zakenrelaties te bedanken en te belonen voor hun inzet en flexibiliteit. Zonder groot kerst- of eindejaarsfeest ziet de finale er dit jaar hoe dan ook anders uit. Dan wil je toch knallen met een stijlvol cadeau dat een steuntje in de rug geeft voor de komende periode?

Met ruime voorsprong het coolste relatiegeschenk!

Het MEN³ scheergamma van CosMENtis is 100% Belgisch en milieuvriendelijk. Het zijn de meest krachtige, wetenschappelijk onderbouwde, veilige en helende scheerproducten. Het dagelijkse scheerritueel wordt een aangenaam me(n)-time moment. Je geeft een mooi ‘pakje gezond’ en zet je schouders onder onze eigen Belgische economie.

De MEN3 Experience Box

In de MEN3 Experience Box zit alles wat een man nodig heeft voor een gezonde en goed verzorgde baardstreek: de MEN3 Safety Razor, MEN3 Shaving Brush, MEN³ Pré Shave Gel, MEN³ Shaving Cream en MEN³ After Shave Balsem. A magic gift.

De all-in-one MEN3 After Shave Balsem 

Deze multitasker verzacht en houdt de baardstreek gezond. Een attent geschenk want de aftershave voorkomt veel huidproblemen die te wijten zijn aan het dragen van mondmaskers. Mannen en vrouwen zijn bovendien dol op de onweerstaanbaar aantrekkelijke geur.

Zie je binnenkort graag vrolijke gezichten? Neem dan snel contact met Katleen voor meer info en een offerte op maat. Bel +32(0)479-458359 of mail katleen@cosmentis.com

#vegan #helend #madeinbelgium#ikkoopbelgisch #ikkooplocaal #milieuvriendelijk #recycleerbaar #dierproefvrij #perfectshave #belgianquality

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

Een Authentieke Blik op Valentijn en een stukje van mezelf.

Een authentieke blog over liefde, rust en dankbaarheid voor Valentijnsdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x