De 'comeback' van de Safety Razor

Scheren met de safety razor of “krabber” is iets van vroeger? Niets is minder waar!

Het scheren met zo'n klassiek veiligheidsmes is super simpel, goedkoper en levert een beter resultaat dan de standaard cartridge scheermesjes. Het geeft je terug het gevoel van vroeger. De safety razor is iets wat je één keer aanschaft en waarvan je jaren plezier van zal hebben. 

Scheren met een safety razor scheelt een massa euro’s per jaar!

De Double Edge Scheermesjes kosten gemiddeld € 0,35 per stuk en je kunt beide kanten gebruiken voor diverse scheerbeurten. Je bespaart zo gemakkelijk 90% op je scheerbudget.

Wat zijn de extra voordelen  ?

Rode bultjes zijn een veel voorkomend probleem voor mannen na het scheren.

Deze huidproblemen verdwijnen reeds grotendeels bij het gebruik van een klassiek scheermes. De reden is dat een veiligheidsscheermes met slechts één mesje erin, de huid minder irriteert.

Passen alle scheermesjes in de MEN³ safety razor ?

Ja, deze is universeel en is geschikt voor alle klassieke scheermesjes. De hele scheerbranche werkt met universele standaards, dus is het moeilijk om de fout in te gaan. Gemakkelijk toch?

Wat je absoluut moet weten over mannenverzorging

Ontdek waarom het toch niet zo'n goed idee is om stiekem crèmes te lenen van je partner, moeder of zus. Leer waarom mannenhuiden uniek zijn, hoe ze reageren op zonlicht en waarom je beter geen proefkonijn speelt met je verzorging- of scheerritueel.

Huidverzorgingsproducten voor mannen met een baard

Een baard is een mooie toevoeging aan het uiterlijk van een man, maar het kan ook een uitdaging zijn om te verzorgen. In dit blogartikel bespreken we welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor mannen met een baard

Een Authentieke Blik op Valentijn en een stukje van mezelf.

Een authentieke blog over liefde, rust en dankbaarheid voor Valentijnsdag.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x